Închide meniul

FC Voluntari – Rapid 0-0 | Mesajul lui Liviu Ciobotariu pentru Constantin Budescu. „Budi” a fost din nou rezervă: „Mă bucur că vrea să joace. Când consider eu, va fi titluar!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 23:06

Reclamă
FC Voluntari – Rapid 0-0 | Mesajul lui Liviu Ciobotariu pentru Constantin Budescu. „Budi a fost din nou rezervă: „Mă bucur că vrea să joace. Când consider eu, va fi titluar!

Liviu Ciobotariu i-a răspuns lui Constantin Budescu

Profimediaimages

Tehnicianul ilfovenilor este încântat de seria de senzație pe care o are FC Voluntari. Ultimul eșec datează din luna octombrie, de la înfrângerea cu CFR Cluj, din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu: „Mă bucur că Budescu își dorește să joace. Îi va veni rândul!”

Un joc greu. Au fost două reprize diferite, prima le-a apariținut celor de la Rapid, a doua nouă. Am avut posesie, am avut ocazii de a marca prin Budi, prin Ricardinho. Este un rezultat echitabil, care mă mulțumește. Am acumulat 43 de puncte și ne continuăm lupta pentru a ne clasa între primele 6.

Este important să luăm meci cu meci, să ne concentrăm. Suntem o echipă matură, greu de învins. avem 9 meciuri de când nu am pierdut. Suntem pe un drum bun, păcat că de două etape nu am reușit să marcăm. Sperăm să o facem etapa viitoare, la Constanța„, a declarat Liviu Ciobotariu după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Constantin Budescu a fost rezervă în meciul cu giuleștenii. Încă nu a bifat vreun meci ca titular după ce a plecat de la FCSB și a devenit coechipierul lui Gabi Tamaș.

Eu îmi felicit jucătorii pentru punctul obținut, pentru efort. Ei și-au dorit să câștige, dar nu au reușit. Mă bucur că Budescu își dorește să joace, este un jucător care are calitate. Cu siguranță îi va veni rândul să joace titular. Când consider că va fi 100% fizic, va fi titular. Se antrenează foarte bine, i-am dat în astea 3-4 jocuri câte 20-30 de minute, ușor ușor va intra în echipă„, a mai spus antrenorul ilfovenilor.

Reclamă

Mijlocașul de creație a părut surprins că nu a fost nici de această dată titular. Le-a cerut jurnaliștilor să afle detalii de la antrenor.

FC Voluntari – Rapid 0-0

FC Voluntari şi FC Rapid au remizat, marţi, scor 0-0, pe terenul primei echipe, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Giuleştenii au ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, patru remize şi două înfrâgeri.

Au evoluat următoarele echipe:

Reclamă 4 / 0/3

Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag – Meleke, Droppa – Ricardinho, Raţă (Marcelo Lopes ’87), I. Gheorghe (Budescu ’71) – Nemec (Fulop ’83). Antrenor Liviu Ciobotariu;

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Albu (Pănoiu ’57), Dandea, Kait – Sefer (A. Ioniţă ’46, Marzouk ’76), Vojtus, R. Ilie (Carnat ’76). Antrenor Mihai Iosif.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și