Închide meniul

FC Voluntari – Rapid 0-0 | „Merităm să ajungem acolo!” Constantin Budescu așteaptă duelurile din play-off. Ce l-a impresionat la echipa ilfoveană

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 22:32

Reclamă
FC Voluntari – Rapid 0-0 | „Merităm să ajungem acolo! Constantin Budescu așteaptă duelurile din play-off. Ce l-a impresionat la echipa ilfoveană

Constantin Budescu, lăudat de Gică Hagi

Hepta

„Sunt bine, sunt aproape de 100% și sper să fie din ce în ce mai bine. Îl întrebați pe Mister de ce nu sunt titular. Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari – Rapid 0-0 | Constantin Budescu, în culmea fericirii la Voluntari

Nu am reușit să obținem victoria, cred că puteam să facem asta daca marcam în repriza a doua. Au fost două reprize opuse. Terenul este greu, pentru că vremea este destul de rece. Nu știu dacă putea să arate mai bine. Nu am nicio problemă, totul a decurs foarte bine. Suntem aproape de play-off, din cauza asta este o oarecare presiune. Ne agățăm de fiecare punct. A contat și lucrul acesta când am semnat cu FC Voluntari, avem o echipă bună și un grup unit, merităm să ajungem acolo„, a spus Constantin Budescu, după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari în această iarnă după ce Gigi Becali a forțat plecarea lui de la FCSB după doar 6 luni.

FC Voluntari – Rapid 0-0

Rapid s-a încurcat din nou și de îndepărtează tot mai mult de locurile de play-off. Antonio Sefer a ratat prima mare ocazie a meciului, în minutul 30, când a fost blocat de Mihai Popa din poziție de unu versus unu.

În repriza a doua, FC Voluntari a fost singura echipa din teren. Ricardinho a șutat de la distanță, dar Moldovan a intervenit bine. Câteva minute mai târziu, același Moldovan a intervenit în ultimul moment la un șut bombă în diagonală trimis de Ion Gheorghe.

Reclamă

S-a terminat 0-0, iar Rapid rămâne pe locul 7, cu 35 de puncte. Farul, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, are același număr de puncte, dar două jocuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, FC Voluntari rămâne pe poziția a patra, cu 43 de puncte, și e aproape calificată în play-off.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și