Închide meniul

FC Voluntari – Rapid 0-0 | Mesajul lui Liviu Ciobotariu pentru Constantin Budescu. „Budi” a fost din nou rezervă: „Mă bucur că vrea să joace. Când consider eu, va fi titluar!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 23:06

FC Voluntari – Rapid 0-0 | Mesajul lui Liviu Ciobotariu pentru Constantin Budescu. „Budi a fost din nou rezervă: „Mă bucur că vrea să joace. Când consider eu, va fi titluar!

Liviu Ciobotariu i-a răspuns lui Constantin Budescu

Profimediaimages

Tehnicianul ilfovenilor este încântat de seria de senzație pe care o are FC Voluntari. Ultimul eșec datează din luna octombrie, de la înfrângerea cu CFR Cluj, din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu: „Mă bucur că Budescu își dorește să joace. Îi va veni rândul!”

Un joc greu. Au fost două reprize diferite, prima le-a apariținut celor de la Rapid, a doua nouă. Am avut posesie, am avut ocazii de a marca prin Budi, prin Ricardinho. Este un rezultat echitabil, care mă mulțumește. Am acumulat 43 de puncte și ne continuăm lupta pentru a ne clasa între primele 6.

Este important să luăm meci cu meci, să ne concentrăm. Suntem o echipă matură, greu de învins. avem 9 meciuri de când nu am pierdut. Suntem pe un drum bun, păcat că de două etape nu am reușit să marcăm. Sperăm să o facem etapa viitoare, la Constanța„, a declarat Liviu Ciobotariu după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Constantin Budescu a fost rezervă în meciul cu giuleștenii. Încă nu a bifat vreun meci ca titular după ce a plecat de la FCSB și a devenit coechipierul lui Gabi Tamaș.

Eu îmi felicit jucătorii pentru punctul obținut, pentru efort. Ei și-au dorit să câștige, dar nu au reușit. Mă bucur că Budescu își dorește să joace, este un jucător care are calitate. Cu siguranță îi va veni rândul să joace titular. Când consider că va fi 100% fizic, va fi titular. Se antrenează foarte bine, i-am dat în astea 3-4 jocuri câte 20-30 de minute, ușor ușor va intra în echipă„, a mai spus antrenorul ilfovenilor.

Reclamă

Mijlocașul de creație a părut surprins că nu a fost nici de această dată titular. Le-a cerut jurnaliștilor să afle detalii de la antrenor.

Citește și:

FC Voluntari – Rapid 0-0

FC Voluntari şi FC Rapid au remizat, marţi, scor 0-0, pe terenul primei echipe, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Giuleştenii au ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, patru remize şi două înfrâgeri.

Au evoluat următoarele echipe:

Reclamă 4 / 0/3

Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag – Meleke, Droppa – Ricardinho, Raţă (Marcelo Lopes ’87), I. Gheorghe (Budescu ’71) – Nemec (Fulop ’83). Antrenor Liviu Ciobotariu;

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Albu (Pănoiu ’57), Dandea, Kait – Sefer (A. Ioniţă ’46, Marzouk ’76), Vojtus, R. Ilie (Carnat ’76). Antrenor Mihai Iosif.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și