Închide meniul

CS Mioveni – Farul 1-1. Echipa lui Gică Hagi pierde două puncte mari în disputa pentru calificarea în play-off

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 februarie 2022, 19:21

Reclamă
CS Mioveni – Farul 1-1. Echipa lui Gică Hagi pierde două puncte mari în disputa pentru calificarea în play-off

Gică Hagi, fericit după Clinceni - Farul 2-8

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Update: GOOOL Farul! Adrian Petre a egalat prin Adrian Petre, în minutul 38.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update Scarlatache deschide scorul pentru gazde în minutul 20.

Update A început partida

CS Mioveni – Farul e al doilea duel al zilei din etapa intermediară. Cele două echipe trag tare pentru îndeplinirea pbiectivelor. Gazdele speră să scape de zona periculoasă, în timp ce echipa lui Gică Hagi speră să-şi consolideze locul de play-off.

CS Mioveni – Farul 1-1, LIVE TEXT , pe AS.RO

CS Mioveni primește vizita celor de la Farul Constanța, de la ora 17:30, într-o partidă din etapa a 25-a a Ligii 1. Argeşenii trec printr-o perioadă excelentă la nivel de rezultate. Nu au pierdut nicio partidă în ultimele cinci etape. Au trei egaluri și două victorii! Argeșenii sunt pe locul 12, după 24 de jocuri, cu 26 de puncte. De partea cealaltă, Farul Constanța vine după o înfrângere acasă, cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, la capătul unei partide în care a evoluat timp de 60 de minute în inferioritate numerică.

Reclamă

Constănțenii sunt pe locul 6, cu 35 de puncte, și au neapărată nevoie de victorie pentru a avea liniște în zona de play-off, pentru cel puțin încă o rundă. În tur, la Constanța, Farul s-a impus cu scorul de 2-1, greu, printr-un gol marcat în minutul 90+2, de Andrei Ciobanu.

„Este o deplasare dificilă din toate punctele de vedere. Sunt puncte importante puse în joc. Venim după o înfrângere acasă şi ar trebui să ne refacem cât mai repede. Am analizat în aceste trei zile tot ce a fost pentru a fi pregătiţi pentru lupta de a intra în play-off.

Ştim că va fi greu mâine, adversara se apără bine, atacă la fel… e puternică şi la fazele fixe. Este o echipă care primeşte greu goluri, dar noi avem încredere, mergem să ne impunem şi sper să ne întoarcem cu cele trei puncte. Acum se joacă din trei în trei zile, trebuie să apelezi la toţi jucătorii din lot. Dar noi suntem conectaţi la aceste partide. E o perioadă în care s-a comprimat totul. Suntem conştienţi că trebuie să ieşim bine din aceste două săptămâni. Nu va fi uşor, însă sperăm să avem opţiuni la fiecare meci”, a spus Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start

CS MIOVENI: Ducan – Iacob, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Veres, Cierpka, Burnea – Blănaru, Rusu, Raicea

REZERVE: Popescu, Balaur, Dat, Tomczyk, Sanoh, Cosereanu, Panait, Șerbănică, Oancea

ANTRENOR: Alex Pelici

FARUL: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijier – Boboc, Artean, Ciobanu – Pitu, A. Petre, Omoh

REZERVE: Brănescu, Dussaut, Nedelcu, Moldoveanu, Grameni, Radaslavescu, Iancu, Purece, Sai

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Stadion: Orășenesc (Mioveni)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe – Covasna), A1: Slabu Stelian (Braşov – Braşov), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi – Galaţi)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și