Închide meniul

CS Mioveni – Farul 1-1. Echipa lui Gică Hagi pierde două puncte mari în disputa pentru calificarea în play-off

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 februarie 2022, 19:21

CS Mioveni – Farul 1-1. Echipa lui Gică Hagi pierde două puncte mari în disputa pentru calificarea în play-off

Gică Hagi, fericit după Clinceni - Farul 2-8

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Update: GOOOL Farul! Adrian Petre a egalat prin Adrian Petre, în minutul 38.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update Scarlatache deschide scorul pentru gazde în minutul 20.

Update A început partida

CS Mioveni – Farul e al doilea duel al zilei din etapa intermediară. Cele două echipe trag tare pentru îndeplinirea pbiectivelor. Gazdele speră să scape de zona periculoasă, în timp ce echipa lui Gică Hagi speră să-şi consolideze locul de play-off.

CS Mioveni – Farul 1-1, LIVE TEXT , pe AS.RO

CS Mioveni primește vizita celor de la Farul Constanța, de la ora 17:30, într-o partidă din etapa a 25-a a Ligii 1. Argeşenii trec printr-o perioadă excelentă la nivel de rezultate. Nu au pierdut nicio partidă în ultimele cinci etape. Au trei egaluri și două victorii! Argeșenii sunt pe locul 12, după 24 de jocuri, cu 26 de puncte. De partea cealaltă, Farul Constanța vine după o înfrângere acasă, cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, la capătul unei partide în care a evoluat timp de 60 de minute în inferioritate numerică.

Reclamă

Constănțenii sunt pe locul 6, cu 35 de puncte, și au neapărată nevoie de victorie pentru a avea liniște în zona de play-off, pentru cel puțin încă o rundă. În tur, la Constanța, Farul s-a impus cu scorul de 2-1, greu, printr-un gol marcat în minutul 90+2, de Andrei Ciobanu.

„Este o deplasare dificilă din toate punctele de vedere. Sunt puncte importante puse în joc. Venim după o înfrângere acasă şi ar trebui să ne refacem cât mai repede. Am analizat în aceste trei zile tot ce a fost pentru a fi pregătiţi pentru lupta de a intra în play-off.

Ştim că va fi greu mâine, adversara se apără bine, atacă la fel… e puternică şi la fazele fixe. Este o echipă care primeşte greu goluri, dar noi avem încredere, mergem să ne impunem şi sper să ne întoarcem cu cele trei puncte. Acum se joacă din trei în trei zile, trebuie să apelezi la toţi jucătorii din lot. Dar noi suntem conectaţi la aceste partide. E o perioadă în care s-a comprimat totul. Suntem conştienţi că trebuie să ieşim bine din aceste două săptămâni. Nu va fi uşor, însă sperăm să avem opţiuni la fiecare meci”, a spus Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start

CS MIOVENI: Ducan – Iacob, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Veres, Cierpka, Burnea – Blănaru, Rusu, Raicea

REZERVE: Popescu, Balaur, Dat, Tomczyk, Sanoh, Cosereanu, Panait, Șerbănică, Oancea

ANTRENOR: Alex Pelici

FARUL: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijier – Boboc, Artean, Ciobanu – Pitu, A. Petre, Omoh

REZERVE: Brănescu, Dussaut, Nedelcu, Moldoveanu, Grameni, Radaslavescu, Iancu, Purece, Sai

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Stadion: Orășenesc (Mioveni)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe – Covasna), A1: Slabu Stelian (Braşov – Braşov), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi – Galaţi)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și