Închide meniul

Denis Haruţ rupe tăcerea după plecarea de la FCSB: „E un pas înainte pentru mine!” Ce spune despre Malcom Edjouma: „O va demonstra cu vârf și îndesat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 februarie 2022, 14:40

Denis Haruţ rupe tăcerea după plecarea de la FCSB: „E un pas înainte pentru mine! Ce spune despre Malcom Edjouma: „O va demonstra cu vârf și îndesat

Denis Haruţ, sfaturi pentru Edjouma

portPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruţ surprinde pe toată lumea. Deşi nu s-a impus la FCSB şi a ajuns la Botoşani după doar un an de zile, fundaşul este convins că acesta este un pas înainte pentru el. Este determinat să joace cât mai mult în acest final de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruţ rupe tăcerea după plecarea de la FCSB!

„M-am întors la exact un an după ce am plecat de la Botoșani. Am fost primit foarte bine. Pe majoritatea îi cunoșteam foarte bine și m-am simțit ca și când nici nu am plecat. Nu îi știam decât pe câțiva băieți mai noi. A fost o reunire frumoasă. Sincer, cred că este un pas înainte pentru mine, chiar dacă mulți spun că e un pas mare înapoi.

Am venit aici pentru a juca mai mult și sperând să mă pun din nou picioare, pentru că nu am evoluat foarte des la FCSB. Nu port pică nimănui! Sunt profesionist și trebuie să mă antrenez, iar când îmi vine rândul, să joc. Eu sunt la Botoșani până în vară”, a declarat Haruț, conform fanatik.ro.

Fundaşul îi dă sfaturi lui Malcom Edjouma

Parte a transferului lui Malcom Edjouma, fotbalist transferat de FCSB, Denis Haruţ îi dă sfaturi viitorului elev al lui Toni Petrea de la vicecampioană. „Eu cred că e destul de matur și el să știe că trebuie să meargă acolo să munceacă și să joace la fel ca la Botoșani. A jucat foarte bine, are niște calități cum rar întâlnești în campionatul României și asta l-a propulsat în atenția FCSB. Se vede că are valoare și cred că o va demonstra cu vârf și îndesat. Nu știu dacă o să aibă răbdare cu el. Când intră pe teren, trebuie să fie 100% și să arate pentru ce a fost transferat”, a mai spus fundașul, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și