Închide meniul

Haos total la Dinamo, după umilinţa istorică cu Universitatea Craiova. Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan urmează să fie daţi afară: „A plecat! Definitiv!” Dusan Uhrin, favorit să devină antrenorul echipei

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 23:30 / Actualizat: 11 februarie 2022, 0:31

Reclamă
Haos total la Dinamo, după umilinţa istorică cu Universitatea Craiova. Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan urmează să fie daţi afară: „A plecat! Definitiv! Dusan Uhrin, favorit să devină antrenorul echipei

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan ar urma să fie daţi afară de la Dinamo

Facebook Dinamo Bucureşti

Update: Peluza Cătălin Hîldan a postat pe reţelele de socializare că Iuliu Mureşan a plecat la Cluj-Napoca. „Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!„, au scris ultraşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adunarea Generală a Acţionarilor va fi convocată de urgenţă vineri şi, conform gsp.ro, Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan vor fi daţi afară. Cei din DDB îl vor în locul lui Stoican pe Dusah Uhrin. Conform sursei citate, Iuliu Mureşan nu ar mai aştepta să fie dat afară şi ar urma să îşi dea demisia.

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan, OUT de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, cel care este administratorul judiciar al clubului, este cel care poate convoca Adunarea Generală a Acţionarilor de la Dinamo. Zăvăleanu va fi notificat atât de DDB, care deţine aproximativ 20 la sută din acţiunile clubului, cât şi de Nicolae Badea pentru a convoca şedinţa de urgenţă.

De altfel, Flavius Stoican a spus, imediat după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6, că Iuliu Mureşan a ajuns la capătul puterilor. Am avut o discuție cu domnul Mureșan, dar și cu jucătorii. Voiam să îi dăm un  motiv de bucurie după acest meci. Omul și-a exprimat dezamăgirea și a ajuns la capătul puterilor”, a fost mesajul lui Flavius Stoican care anticipează demisia lui Mureşan.

Dusaşn Uhrin ar condiţiona revenirea de rolul lui Iuliu Mureşan de la Dinamo

Dusan Uhrin este dispus să revină la Dinamo, chiar dacă echipa este într-o situaţie dramatică. Cehul le-ar fi transmis celor din DDB că vrea să aibă libertate totală şi să nu se lovească de imixtiunile lui Iuliu Mureşan. Se ştie că cei doi nu au o relaţie tocmai bună. Cei din DDB l-au vrut pe Uhrin şi după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo.

Reclamă

Flavius Stoican aşteaptă să i se ceară să plece de la Dinamo

Imediat după dezastrul din derby-ul cu Universitatea Craiova, Flavius Stoican a spus că nu ţine de scaun, însă a precizat că în momentul în care i se va cere demisia, va pleca.

În momentul când se decide lucrul acesta nu sunt omul care să ţină de scaun. Nu-mi convine, dar asta e realitatea. Când nu ai rezultate, pleci. Atât timp cât e nevoie de mine, rămân, când nu va mai fi nevoie de mine, nu ţin de scaun”, a spus Stoican.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și