Închide meniul

Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Campioana României, victorie în minutul 90+4! Cristi Neguț, eroul lui Dan Petrescu. Cum arată clasamentul

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 21:50

Reclamă
Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Campioana României, victorie în minutul 90+4! Cristi Neguț, eroul lui Dan Petrescu. Cum arată clasamentul

CFR Cluj - Dinamo

Profimedia

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 64 de puncte. Ardelenii sunt la 9 puncte distanță de rivala FCSB, care are un meci în minus. De partea cealaltă, Gaz Metan este pe locul 14, cu 22 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul regulat, CFR Cluj mai are de jucat derby-ul cu Rapid (acasă), cu Sepsi (deplasare), FC Voluntari (deplasare) și Dinamo (acasă).

De partea cealaltă, FCSB mai are de disputat confruntările cu Chindia (acasă), CS Mioveni (deplasare), Farul Constanța (acasă), FC Argeș (deplasare) și FC Voluntari (acasă).

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2

Update: Fluier final în Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-1.

Update: Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-1. GOOOL! Ioan Filip a restabilit egalitatea.

Reclamă

Update: Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-1. GOOOL! Campioana României a dat lovitura prin Claudiu Petrila. Aceasta a fost a șasea reușită a tânărului fotbalist în actualul sezon.

Update: Ocazie CFR Cluj! Billel Omrani a lovit bara!

Update: A început Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – De Moura, Matricardi, Horj, Dobrescu – Junior, Lixandru – Grădinaru, Filip, Trif – Irobiso

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Păun, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh – Petrila

Dan Petrescu se teme şi de Gaz Metan Mediaş

Dan Petrescu spune să nu se aştepta ca CFR Cluj să facă patru remize la rând şi să le permită celor de la FCSB să se apropie la 6 puncte. Antrenorul campioanei se teme şi de Gaz Metan Mediaş, echipă ce are mari probleme financiare.

Nu mă așteptam să avem patru egaluri la rând, cred că nimeni nu se aștepta. Dacă nu câștigi cinci meciuri, e posibil să fie o criză. Trebuie să fim inteligenți, uniți, să avem încredere în noi și să nu intrăm în criză. Dar sunt conștient că, dacă nu va fi o victorie, nu e bine pentru noi. Ar fi o victorie importantă„, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu nu s-a dezminţit nici înaintea partidei cu echipa lui Ilie Poenaru.

Îi cunosc foarte bine pe cei de la Mediaș, au jucători cu experiență. Cei doi fundași centrali sunt golgheteri, iar Morar și Grădinaru sunt jucători de mare valoare și pot să facă diferența. Suntem conștienți că va fi un meci foarte, foarte greu, pentru că meciurile cu Mediaș n-au fost ușoare deloc, de când am antrenat eu. În plus, terenul nu arată bine, ei n-au nimic de pierdut, își vor da viața pe teren.

Reclamă

Sunt foarte buni la faze fixe, au marcat jumătate din goluri din faze fixe. Atuurile lor vor fi fazele fixe și contraatacurile„, a mai spus Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și