Închide meniul

Dan Petrescu se teme şi de Gaz Metan Mediaş, după ce FCSB s-a apropiat la 6 puncte: „Nimeni nu se aştepta la asta!”

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 21:14

Dan Petrescu se teme şi de Gaz Metan Mediaş, după ce FCSB s-a apropiat la 6 puncte: „Nimeni nu se aştepta la asta!

Dan Petrescu, semnal de alarmă înaintea partidei cu Gaz Metan

Hepta

  • Dan Petrescu, semnal de alarmă înainte de meciul cu Gaz Metan
  • Anunţul făcut de antrenorul campioanei

Dan Petrescu se teme de o criză la CFR Cluj, dacă nu va câştiga partida cu Gaz Metan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mă așteptam să avem patru egaluri la rând, cred că nimeni nu se aștepta. Dacă nu câștigi cinci meciuri, e posibil să fie o criză. Trebuie să fim inteligenți, uniți, să avem încredere în noi și să nu intrăm în criză. Dar sunt conștient că, dacă nu va fi o victorie, nu e bine pentru noi. Ar fi o victorie importantă„, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu nu s-a dezminţit nici înaintea partidei cu echipa lui Ilie Poenaru.

Reclamă

Dan Petrescu se teme şi de Gaz Metan Mediaş

Îi cunosc foarte bine pe cei de la Mediaș, au jucători cu experiență. Cei doi fundași centrali sunt golgheteri, iar Morar și Grădinaru sunt jucători de mare valoare și pot să facă diferența. Suntem conștienți că va fi un meci foarte, foarte greu, pentru că meciurile cu Mediaș n-au fost ușoare deloc, de când am antrenat eu. În plus, terenul nu arată bine, ei n-au nimic de pierdut, își vor da viața pe teren.

Sunt foarte buni la faze fixe, au marcat jumătate din goluri din faze fixe. Atuurile lor vor fi fazele fixe și contraatacurile„, a mai spus Petrescu.

Reclamă
Citește și:

Comisia de Disciplină a depunctat-o oficial pe Gaz Metan Mediaş, înaintea partidei cu CFR Cluj

Gaz Metan Mediaș a primit o lovitură de proporții. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a fost depunctată de Comisia de Disciplină. Anunțul este oficial, iar ardelenii au de ce să se teamă. Cu mari probleme financiare, gruparea din Mediaș riscă să intre în colaps. Mai mulți foști jucători cer să le fie plătite sumele restante. Unul dintre aceștia este Ronaldo Deaconu, iar memoriul lui a dus la penalizarea ocupantei locului 14 în Liga 1.

Întrunită vineri, 11 februarie 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaș – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul CS Gaz Metan Mediaș cu măsura interzicerii dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și cu scăderea a două puncte pentru perioada 25.01.2022-08.02.2022. Termen 02.03.2022”, se arată într-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc