Închide meniul

UTA – Dinamo 0-0 | Cosmin Matei anunță revenirea „câinilor”: „Acest punct ne dă moral și putere să luptăm”. Ce le-a transmis coechipierilor și fanilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 19:06

Reclamă
UTA – Dinamo 0-0 | Cosmin Matei anunță revenirea „câinilor: „Acest punct ne dă moral și putere să luptăm. Ce le-a transmis coechipierilor și fanilor

Cosmin Matei, jucătorul lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marco Ehmann a fost eliminat pentru cumul de cartonașe încă din minutul 41. La scurt timp arădenii au cerut un penalty, dar nu l-au putut convinge pe arbitrul Cătălin Popa. „Câinii” au mai primit o lovitură pe final. Răuță a gafat și a primit două cartonașe galbene în decurs de trei minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Matei, prima reacție după UTA – Dinamo 0-0

Cu siguranță aveam nevoie de ceva pozitiv să se întâmple în jurul echipei. Cred că cum s-a obținut acest punct ne dă moral și putere să luptăm. Cred că de aici putem să plecăm să luptăm în continuare și să ne îndeplinim obiectivul.

Important este să luăm cele 3 puncte vineri cu Gaz, sunt cruciale pentru noi. Este ca o finală, trebuie să ne gândim din această seară doar la acel meci.

Cu siguranță tot timpul ne-am implicat și am dat 100%, dar uneori ne-a lipsit concentrarea și la fiecare meci cineva a făcut câte un cadou. Tot timpul cineva a fost neinspirat cu câte o decizie. Sperăm ca de acum încolo să fim cu toții conectați și lucrurile să meargă spre bine„, a declarat Cosmin Matei, după UTA – Dinamo 0-0, la meciul cu numărul 200 în Liga 1.

Dinamo a scăpat în prelungiri, când mingea a lovit bara la o ocazie rarisimă a gazdelor. Trupa lui Flavius Stoican s-a oprit la șase înfrângeri la rând în Liga 1. A obținut primul punct din 2022 și a scăpat fără gol pentru a treia oară în acest sezon.

Reclamă

Gruparea din Ștefan cel Mare a acumulat 13 puncte și rămâne pe penultimul loc în clasamentul general. UTA este pe poziția a 10-a, cu 33 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și