Închide meniul

UTA – Dinamo 0-0 | Flavius Stoican și-a felicitat jucătorii. „Au alergat până la epuizare”. Antrenorul lui Dinamo răsuflă ușurat: „De ce să fim dezamăgiți și triști când galeria ne aplaudă?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 19:30

Reclamă
UTA – Dinamo 0-0 | Flavius Stoican și-a felicitat jucătorii. „Au alergat până la epuizare. Antrenorul lui Dinamo răsuflă ușurat: „De ce să fim dezamăgiți și triști când galeria ne aplaudă?

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Antrenorul lui Dinamo răsuflă ușurat și este convins că rezultatele fotbaliștilor săi vor fi altele de acum înainte. Pentru gruparea din Ștefan cel Mare urmează duelul cu o contracandidată la salvarea de la retrogradare, Gaz Metan Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, după UTA – Dinamo 0-0: „Sunt motive de optimism”

E un punct de moral pentru acești băieți, care sper să-i descătușeze. Am încercat să iau presiunea de pe umerii lor. Am văzut astăzi o echipă care a jucat cu doi oameni mai puțin, care a alergat până la epuizare. Am jucat din două în două zile… e un punct pentru moral. Nu am urcat în clasament, dar aveam nevoie ca ei să aibă încredere în forțele lor.

Clar vrem să câștigăm cu Gaz Metan, ați văzut și aseară că CFR a marcat în ultimul meci. În seara asta vreau să fie jucătorii descătușați, mâine ne gândim la meciul cu Mediaș. Nu ne interesează ce se întâmplă la clubul lor, noi trebuie să luăm meciul foarte în serios.

Sunt motive de optimism, știam ce potențial au jucătorii. Important era să nu mai aibă presiunea aceasta din cauza rezultatelor și criticilor. A venit acest punct pentru ei, să le dea încredere, acum continuăm să sperăm că va fi din ce în ce mai bine.

Flavius Stoican, mulțumit de reacția fanilor lui Dinamo

Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo. Oamenii vin să vadă fotbal, dorință, determinare, au venit la stadion și i-au aplaudat. De ce să fim dezamăgiți și triști când galeria ne aplaudă? Am avut astăzi o evoluție bună și consistentă. Am fost foarte bine pe partea defensiv„, a declarat Flavius Stoican după UTA – Dinamo 0-0.

Reclamă

Marco Ehmann a fost eliminat pentru cumul de cartonașe încă din minutul 41. La scurt timp arădenii au cerut un penalty, dar nu l-au putut convinge pe arbitrul Cătălin Popa. „Câinii” au mai primit o lovitură pe final. Răuță a gafat și a primit două cartonașe galbene în decurs de trei minute.

Dinamo a scăpat în prelungiri, când mingea a lovit bara la o ocazie rarisimă a gazdelor. Trupa lui Flavius Stoican s-a oprit la șase înfrângeri la rând în Liga 1. A obținut primul punct din 2022 și a scăpat fără gol pentru a treia oară în acest sezon.

Gruparea din Ștefan cel Mare a acumulat 13 puncte și rămâne pe penultimul loc în clasamentul general. UTA este pe poziția a 10-a, cu 33 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și