Închide meniul

UTA – Dinamo 0-0 | Flavius Stoican și-a felicitat jucătorii. „Au alergat până la epuizare”. Antrenorul lui Dinamo răsuflă ușurat: „De ce să fim dezamăgiți și triști când galeria ne aplaudă?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 19:30

UTA – Dinamo 0-0 | Flavius Stoican și-a felicitat jucătorii. „Au alergat până la epuizare. Antrenorul lui Dinamo răsuflă ușurat: „De ce să fim dezamăgiți și triști când galeria ne aplaudă?

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Antrenorul lui Dinamo răsuflă ușurat și este convins că rezultatele fotbaliștilor săi vor fi altele de acum înainte. Pentru gruparea din Ștefan cel Mare urmează duelul cu o contracandidată la salvarea de la retrogradare, Gaz Metan Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, după UTA – Dinamo 0-0: „Sunt motive de optimism”

E un punct de moral pentru acești băieți, care sper să-i descătușeze. Am încercat să iau presiunea de pe umerii lor. Am văzut astăzi o echipă care a jucat cu doi oameni mai puțin, care a alergat până la epuizare. Am jucat din două în două zile… e un punct pentru moral. Nu am urcat în clasament, dar aveam nevoie ca ei să aibă încredere în forțele lor.

Clar vrem să câștigăm cu Gaz Metan, ați văzut și aseară că CFR a marcat în ultimul meci. În seara asta vreau să fie jucătorii descătușați, mâine ne gândim la meciul cu Mediaș. Nu ne interesează ce se întâmplă la clubul lor, noi trebuie să luăm meciul foarte în serios.

Sunt motive de optimism, știam ce potențial au jucătorii. Important era să nu mai aibă presiunea aceasta din cauza rezultatelor și criticilor. A venit acest punct pentru ei, să le dea încredere, acum continuăm să sperăm că va fi din ce în ce mai bine.

Flavius Stoican, mulțumit de reacția fanilor lui Dinamo

Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo. Oamenii vin să vadă fotbal, dorință, determinare, au venit la stadion și i-au aplaudat. De ce să fim dezamăgiți și triști când galeria ne aplaudă? Am avut astăzi o evoluție bună și consistentă. Am fost foarte bine pe partea defensiv„, a declarat Flavius Stoican după UTA – Dinamo 0-0.

Reclamă
Citește și:

Marco Ehmann a fost eliminat pentru cumul de cartonașe încă din minutul 41. La scurt timp arădenii au cerut un penalty, dar nu l-au putut convinge pe arbitrul Cătălin Popa. „Câinii” au mai primit o lovitură pe final. Răuță a gafat și a primit două cartonașe galbene în decurs de trei minute.

Dinamo a scăpat în prelungiri, când mingea a lovit bara la o ocazie rarisimă a gazdelor. Trupa lui Flavius Stoican s-a oprit la șase înfrângeri la rând în Liga 1. A obținut primul punct din 2022 și a scăpat fără gol pentru a treia oară în acest sezon.

Gruparea din Ștefan cel Mare a acumulat 13 puncte și rămâne pe penultimul loc în clasamentul general. UTA este pe poziția a 10-a, cu 33 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și