Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj continuă mutările de titlu! Roger, fotbalistul lăudat de Dan Petrescu, al nouălea transfer al iernii pentru campioana României

Dragoș Vasile Publicat: 14 februarie 2022, 13:11

Reclamă
OFICIAL | CFR Cluj continuă mutările de titlu! Roger, fotbalistul lăudat de Dan Petrescu, al nouălea transfer al iernii pentru campioana României

Mijlocașul Roger, prezentat oficial la CFR Cluj

Hepta

Roger, prezentat oficial la CFR Cluj

„Cluburile CFR 1907 Cluj şi UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocaşului Roger Junio Rodrigues. Iniţial, fotbalistul trebuia să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu în vară, însă cluburile s-au înţeles asupra transferului încă de pe acum, astfel că astăzi Roger s-a alăturat echipei noastre. Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a anunțat campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger valorează, potrivit transfermarkt, 550.000 de euro. Poate juca, la mijlocul terenului, pe toate posturile și a fost lăudat de mai multe ori de Dan Petrescu.

În Brazilia, el a jucat la Botafogo, Vila Nova FC, Goiania şi Atletico Goianiense. În Europa, a evoluat la grupările albaneze la FK Kukesi şi KS Kastrioti, dar şi în Letonia la Riga FC, înainte de a ajunge în România.

Pentru UTA Arad, Roger a jucat 51 de meciuri, a marcat de cinci ori şi a oferit şapte pase decisive.

Ilie Poenaru a răbufnit după ce Yuri Matias a semnat cu CFR Cluj

Ilie Poenaru a vorbit despre faptul că Yuri Matias, unul dintre cei mai buni jucători de la Gaz Metan, nu a fost inclus în lot pentru meciul cu CFR Cluj. Brazilianul a semnat cu echipa lui Dan Petrescu chiar înaintea meciului direct.

Reclamă

Este un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă, atât CFR şi Universitatea Craiova şi-au arătat interesul pentru Yuri, nu e normal să transferi un jucător cu o zi înainte de meci. Practicile astea de pe la noi au fost şi se mai fac. Au trimis o ofertă de o săptămână pe mail, am refuzat oferta. Nu am fost de acord cu suma transmisă mai departe.

Au acceptat oferta pe care eu am trimis-o mai departe. A fost o presiune mare pe el. Astăzi îmi vine şi îmi spune că nu poate juca. S-a creat o presiune mare pe el. Cred că această presiune a venit din partea lor. Ştiau că el îmi dă un echilibru. E posibil să greşească şi nu vrea să se compromită.

Am decis să nu fie nici în lot, să îl las să stea acasă. Cred că dacă era în teren se schimba situaţia. Nu este ok ce se întâmplă şi nu mi se pare corect. Îi mulţumesc lui Yuri şi îi urez baftă lui la noul său club„, a reacționat Ilie Poenaru după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și