Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj continuă mutările de titlu! Roger, fotbalistul lăudat de Dan Petrescu, al nouălea transfer al iernii pentru campioana României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 februarie 2022, 13:11

OFICIAL | CFR Cluj continuă mutările de titlu! Roger, fotbalistul lăudat de Dan Petrescu, al nouălea transfer al iernii pentru campioana României

Mijlocașul Roger, prezentat oficial la CFR Cluj

Hepta

Roger, prezentat oficial la CFR Cluj

„Cluburile CFR 1907 Cluj şi UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocaşului Roger Junio Rodrigues. Iniţial, fotbalistul trebuia să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu în vară, însă cluburile s-au înţeles asupra transferului încă de pe acum, astfel că astăzi Roger s-a alăturat echipei noastre. Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a anunțat campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger valorează, potrivit transfermarkt, 550.000 de euro. Poate juca, la mijlocul terenului, pe toate posturile și a fost lăudat de mai multe ori de Dan Petrescu.

În Brazilia, el a jucat la Botafogo, Vila Nova FC, Goiania şi Atletico Goianiense. În Europa, a evoluat la grupările albaneze la FK Kukesi şi KS Kastrioti, dar şi în Letonia la Riga FC, înainte de a ajunge în România.

Pentru UTA Arad, Roger a jucat 51 de meciuri, a marcat de cinci ori şi a oferit şapte pase decisive.

Citește și:

Ilie Poenaru a răbufnit după ce Yuri Matias a semnat cu CFR Cluj

Ilie Poenaru a vorbit despre faptul că Yuri Matias, unul dintre cei mai buni jucători de la Gaz Metan, nu a fost inclus în lot pentru meciul cu CFR Cluj. Brazilianul a semnat cu echipa lui Dan Petrescu chiar înaintea meciului direct.

Reclamă

Este un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă, atât CFR şi Universitatea Craiova şi-au arătat interesul pentru Yuri, nu e normal să transferi un jucător cu o zi înainte de meci. Practicile astea de pe la noi au fost şi se mai fac. Au trimis o ofertă de o săptămână pe mail, am refuzat oferta. Nu am fost de acord cu suma transmisă mai departe.

Au acceptat oferta pe care eu am trimis-o mai departe. A fost o presiune mare pe el. Astăzi îmi vine şi îmi spune că nu poate juca. S-a creat o presiune mare pe el. Cred că această presiune a venit din partea lor. Ştiau că el îmi dă un echilibru. E posibil să greşească şi nu vrea să se compromită.

Am decis să nu fie nici în lot, să îl las să stea acasă. Cred că dacă era în teren se schimba situaţia. Nu este ok ce se întâmplă şi nu mi se pare corect. Îi mulţumesc lui Yuri şi îi urez baftă lui la noul său club„, a reacționat Ilie Poenaru după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și