Închide meniul

Kylian Mbappe a dezvăluit cum a ”uitat” pentru o seară de transferul la Real Madrid: ”Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG”

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 8:58

Reclamă
Kylian Mbappe a dezvăluit cum a ”uitat” pentru o seară de transferul la Real Madrid: ”Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG”

Kylian Mbappe a dezvăluit cum a ”uitat” pentru o seară de transferul la Real Madrid

Getty Images

”Cum să ignori situația mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare. Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj. Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum. O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”, a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Kylian Mbappe, prima reacție după golul marcat în PSG – Real Madrid 1-0

Jurnaliștii de la Movistar i-au luat un interviu chiar pe teren și l-au întrebat dacă va îmbrăca tricoul Realului. Surprinzător, Mbappe le-a răspuns în limba spaniolă.

„Nu m-am decis în privința viitorului meu. Eu joc pentru PSG, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dacă acest meci mi-a influențat viitorul? Nu! Nu m-am hotărât, voi da tot ce am mai bun și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor„, a declarat Kylian Mbappe, citat de Fabrizio Romano.

Mbappe este cel mai scump jucător din lume. Potrivit Transfermarkt, atacantul lui PSG are o cotă de piață de 160 de milioane de euro. De altfel, Real Madrid a făcut pentru el o ofertă chiar și de 220 de milioane de euro, dar aceasta a fost refuzată de șeicul grupării din Ligue 1.

Reclamă

Ce a spus Thibaut Courtois despre golul fabulos încasat de la Kylian Mbappe

9 parade a avut Thibaut Courtois în PSG – Real Madrid 1-0. Nu a mai avut însă ce să facă în prelungirile partidei, atunci când Mbappe a distrus apărarea ”galacticilor”.

„În astfel de jocuri, ca portar, vei avea destul de multe intervenții. Am studiat mult penalty-urile lui Messi și am încercat să mă joc cu el când eram pe linie. Trebuie să ai și un pic de noroc.

Am pierdut o minge aiurea, Mbappe a trecut de doi jucători și a pus mingea sub mine. Este greu de digerat, nu am jucat bine. Planul nostru nu se schimbă însă chiar dacă am pierdut, noi trebuie să câștigăm pentru a trece mai departe. Sperăm că, cu fanii în spate, vom face exact asta.

Reclamă 4 / 0/3

Am început destul de bine, dar poate că nu am fost suficient de calmi când am avut mingea și am suferit din cauza asta, nefiind suficient de periculoși pe contraatac”, a spus Thibaut Courtois, la BT Sport, potrivit uefa.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și