Închide meniul

Momente rare pe un teren de fotbal! Un portar a reușit un hat-trick incredibil. Ce s-a întâmplat

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 20:00 / Actualizat: 11 martie 2023, 21:00

Reclamă
Momente rare pe un teren de fotbal! Un portar a reușit un hat-trick incredibil. Ce s-a întâmplat

Un portar a reușit un hat-trick incredibil

Youtube

Fotbalul continuă să ne surprindă cu evenimente incredibile. Ultimul moment de acest tip s-a petrecut în liga a 4-a din Grecia, unde un portar a reușit un hat-trick, din penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grigoris Athanasiou (37 de ani) este omul care a făcut înconjurul planetei, după ce a înscris 3 goluri într-un meci, în urma a 3 lovituri de la 11 metri.

Momente rare pe un teren de fotbal! Un portar a reușit un hat-trick incredibil. Ce s-a întâmplat

Totul s-a petrecut într-o partidă din liga a 4-a din Grecia, dintre Pavlos Melas și Aetos Vassilikon. Pavlos s-a impus cu 3-0, grație goalkeeper-ului marcator.

Portarul veteran a înscris 2 goluri până la pauză, apoi a completat hat-trick-ul în partea secundă.

În ciuda performanței incredibile, Athanasiou nu este singurul portar care reușește să-și treacă în cont un hat-trick. Celebrul Jose Luis Chilavert a realizat același lucru într-un meci din urmă cu 23 de ani, din prima ligă din Argentina, în victoria echipei sale, Velez Sarsfield împotriva celor de la Ferro Carril Oeste.

Reclamă

La fel ca în cazul portarului grec, golurile lui Chilavert au venit tot din penalty.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și