Închide meniul

Momente rare pe un teren de fotbal! Un portar a reușit un hat-trick incredibil. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 20:00 / Actualizat: 11 martie 2023, 21:00

Momente rare pe un teren de fotbal! Un portar a reușit un hat-trick incredibil. Ce s-a întâmplat

Un portar a reușit un hat-trick incredibil

Youtube

Fotbalul continuă să ne surprindă cu evenimente incredibile. Ultimul moment de acest tip s-a petrecut în liga a 4-a din Grecia, unde un portar a reușit un hat-trick, din penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grigoris Athanasiou (37 de ani) este omul care a făcut înconjurul planetei, după ce a înscris 3 goluri într-un meci, în urma a 3 lovituri de la 11 metri.

Momente rare pe un teren de fotbal! Un portar a reușit un hat-trick incredibil. Ce s-a întâmplat

Totul s-a petrecut într-o partidă din liga a 4-a din Grecia, dintre Pavlos Melas și Aetos Vassilikon. Pavlos s-a impus cu 3-0, grație goalkeeper-ului marcator.

Portarul veteran a înscris 2 goluri până la pauză, apoi a completat hat-trick-ul în partea secundă.

În ciuda performanței incredibile, Athanasiou nu este singurul portar care reușește să-și treacă în cont un hat-trick. Celebrul Jose Luis Chilavert a realizat același lucru într-un meci din urmă cu 23 de ani, din prima ligă din Argentina, în victoria echipei sale, Velez Sarsfield împotriva celor de la Ferro Carril Oeste.

Reclamă

La fel ca în cazul portarului grec, golurile lui Chilavert au venit tot din penalty.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și