Închide meniul
NEWS ALERT

Jelena Ostapenko, posibila adversară a Simonei Halep, în semifinalele de la Dubai

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 15:21

Reclamă
Jelena Ostapenko, posibila adversară a Simonei Halep, în semifinalele de la Dubai

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep, în semifinalele de la Dubai

Profimedia

Jelena Ostapenko a câștigat un meci-maraton cu Petra Kvitova

Kvitova a condus cu 5-3 în setul al doilea, a servit pentru semifinale la 5-4 în decisiv şi a ratat o minge de meci în tie-break, dar Ostapenko a revenit de fiecare dată şi s-a impus după două ore şi 40 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

Simona Halep poate juca cu Jelena Ostapenko în semifinalele turneului de la Dubai

Jelena Ostapenko va da piept cu câştigătoarea partidei Simona Halep, locul 23 WTA – Ons Jabeur (Tunisia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8. Acest joc va avea loc nu înainte de ora 17.00 și va fi LIVE SCORE pe AS.ro.

Halep şi Ostapenko s-au întâlnit de două ori până acum şi şi-au împărţit victoriile. Letona a câştigat Roland Garros în 2017, după ce a trecut în finală, cu 4-6, 6-4, 6-3 de Halep

Se partea cealaltă, ”Simo” a învins-o pe Ostapenko câteva luni mai târziu, cu scorul de 6-2, 6-4, în semifinalele China Open, când a devenit numărul 1 WTA în premieră.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și