Închide meniul

A venit „nota de plată”, după bătaia dintre ultraşii celor de la UTA Arad şi Dinamo! 52 de fani au primit interdicţie un an de pe stadioane. Clubul UTA, amendat şi el

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 9:30

A venit „nota de plată, după bătaia dintre ultraşii celor de la UTA Arad şi Dinamo! 52 de fani au primit interdicţie un an de pe stadioane. Clubul UTA, amendat şi el

A venit "nota de plată", după bătaia dintre ultraşii celor de la UTA Arad şi Dinamo

Adrenalina a cuprins total o parte dintre suporterii celor de la UTA Arad și Dinamo, înaintea duelului din urmă cu 2 etape, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A venit „nota de plată” după bătaia dintre suporterii celor de la UTA Arad şi Dinamo

Ultrașii celor două formații s-au încăierat cu bâte și scaune în fața unui bar din Arad. Jandarmeria a intervenit prompt și a „stins” repede conflictul, iar acum s-au aflat şi consecinţele incidentului respectiv.

În urma anchetei desfăşurate de Jandermerie, 52 de fani din cele două tabere au primit interdicţie pe stadioane pe o perioadă de un an. Mai mult, s-au acordat şi amenzi în valoare de 9.900 de lei.

Clubul UTA Arad, amendat cu 5.000 de lei după meciul cu Dinamo

Nici clubul UTA nu a scăpat de sancțiuni, în urma meciului de pe stadionul Francisc von Neumann. Arădenii au primit două amenzi în valoare de 5.000 de lei, după ce Jandarmeria a considerat că a fost depășit numărul maxim de spectatori, în condițiile impuse de pandemie. A doua amendă s-a aplicat din cauza introducerii de materiale explozive în tribune.

„Precizări și sancțiuni aplicate în urma meciului de fotbal AFC UTA Arad și FC Dinamo București

Reclamă

În urma meciului de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad și FC Dinamo București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara a sancționat contravențional 52 de suporteri, cu amendă în valoare totală de 9900 lei și s-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 1 an.

Suporterii au fost sancționați pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice. De asemenea, a fost sancționat contravențional organizatorul, cu două amenzi în valoare totală de 5.000 lei pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii în ceea ce privește efectuarea unui control riguros al persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu făclii, torțe, artificii, materiale explozive, incendiare sau fumigene; precum și pentru depășirea numărului maxim de spectatori prezenți în arenă, în contextul actual al pandemiei de COVID-19.”, se arată în comunicatul oficial publicat de Jandarmerie.

VIDEO cu bătaia dintre fanii celor de la UTA Arad și Dinamo:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și