Închide meniul

Mihai Stoica, o nouă ieșire la adresa lui Edi Iordănescu. Managerul general al FCSB a răbufnit. „M-a șocat!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 23:40

Reclamă
Mihai Stoica, o nouă ieșire la adresa lui Edi Iordănescu. Managerul general al FCSB a răbufnit. „M-a șocat!

Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu

Hepta

Mihai Stoica susține că Edi Iordănescu l-a amenințat din senin pe Gigi Becali că pleacă de la FCSB și nu știa că antrenorul e nemulțumit de colaborarea cu patronul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, o nouă ieșire la adresa lui Edi Iordănescu

MM spune că nu are ce să-i reproșeze lui Iordănescu pentru scurtul mandat pe banca lui FCSB. Mihai Stoica s-a enervat însă pe fiul lui Anghel Iordănescu pentru că a încercat să „fure” oameni din staff-ul roș-albaștrilor și să-i aducă la echipa națională.

„Eu îmi doream ca Edi să-şi termine contractul la FCSB, am colaborat excelent cu el. Pe mine m-a şocat ultima zi, am stat toată ziua împreună şi seara ne-am trezit cu notificarea. Nu mă aşteptam sub nicio formă la asta.

Eu n-am ce să-i reproşez, şi-a făcut treaba foarte mine. Pe mine chestiile astea m-au deranjat. Consider că dacă mă respecta, îmi spunea de la început că vrea să-l ia pe Pintilii, că vrea să discute cu Neubert. Bineînţeles că n-aş fi putut să-i spun nu”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Mihai Pintilii l-a refuzat pe Edi Iordănescu

Mihai Pintilii a fost varianta lui Edi Iordănescu pentru postul de secund la națională. Chiar dacă l-a sunat și i-a propus să vină lângă el la națională, Edi Iordănescu s-a lovit de un refuz din partea lui Pintilii.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Pintilii a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB.

„Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate își ia licența. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter. Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaște și eu caracterul lui frumos și va fi antrenorul nostru”, a spus Becali, la Pro X.

Cum a plecat Edi Iordănescu de la FCSB

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, după ce a intrat în conflict deschis cu Gigi Becali. Patronul echipei a criticat aspru jocul echipei, până în momentul când l-a forțat pe fiul lui Anghel Iordănescu să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu nu a acceptat ca Gigi Becali să-i facă echipa și schimbările și și-a dat demisia fără să mai primească cei 500.000 de euro care i se cuveneau dacă ar fi fost dat afară.

În locul lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Toni Petrea, cel care i-a antrenat pe roș-albaștri și în sezonul trecut. Cu Petrea, Gigi Becali „colaborează” mai ușor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și