Închide meniul
VIDEO

FC Nantes – PSG 3-1. Lionel Messi va încerca să uite meciul cu numărul 800 din carieră! Neymar s-a făcut de râs când a executat un penalty. Kylian Mbappe nu a mai strălucit

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 0:18

Reclamă
FC Nantes – PSG 3-1. Lionel Messi va încerca să uite meciul cu numărul 800 din carieră! Neymar s-a făcut de râs când a executat un penalty. Kylian Mbappe nu a mai strălucit

Lionel Messi şi Neymar au contribuit la singurul gol al lui PSG din disputa cu FC Nantes

Profimediaimages

Lider detaşat în campionatul Franţei, PSG a început dezastruos disputa de pe Stade de la Beaujoire. Kolo Muani a marcat în minutul 4, iar Merlin a mărit proporţiile scorului după un sfert de oră de joc. A fost pentru a 3-a oară în istorie când grupara din capitală a scos de două ori mingea din poartă în primele 20 de minute!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, pasă de gol pentru Neymar în FC Nantes – PSG 3-1

Problemele parizienilor au căpătat proporţii uriaşe în al 5-lea minut al prelungirilor primei reprize. Blas l-a învins pe Navas, de la 11 metri, şi gazdele conduceau cu un neverosimil 3-0.

După pauză, PSG a părut capabilă să poată întoarce scorul. Lionel Messi a reuşit o pasă de senzaţie pentru Neymar, iar brazilianul a trimis mingea în poartă şi le-a dat speranţe fanilor. A fost al 274-lea assist din carieră al lui Messi, care are şi 679 de goluri la profesionişti.

Neymar putea reuşi imediat „dubla”, însă s-a făcut de râs după ce echipa lui Pochettino a primit penalty. Şi-a asumat răspunderea, dar a executat catastrofal de la punctul cu var. Messi nu şi-a mai dorit să îşi încerce norocul, după ce ratase de la 11 metri în Champions League, cu Real Madrid.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PENALTY-UL RATAT DE NEYMAR

Chiar dacă pe teren au fost trimişi Draxler, Di Maria, Hakimi, Mendes şi Icardi, PSG nu a mai putut marca şi a cedat cu 1-3. A încheiat astfel o serie de patru victorii în Ligue 1. Rămâne totuşi la 13 puncte avans faţă de principala urmăritoare Marseille.

Parizienii tocmai obţinuseră un succes de senzaţie în UEFA Champions League. Cu patru zile în urmă au reuşit să câştige manşa tur din optimi, cu Real Madrid, scor 1-0. Kylian Mbappe a marcat un gol fabulos la chiar ultima fază.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și