Închide meniul
VIDEO

FC Nantes – PSG 3-1. Lionel Messi va încerca să uite meciul cu numărul 800 din carieră! Neymar s-a făcut de râs când a executat un penalty. Kylian Mbappe nu a mai strălucit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 0:18

FC Nantes – PSG 3-1. Lionel Messi va încerca să uite meciul cu numărul 800 din carieră! Neymar s-a făcut de râs când a executat un penalty. Kylian Mbappe nu a mai strălucit

Lionel Messi şi Neymar au contribuit la singurul gol al lui PSG din disputa cu FC Nantes

Profimediaimages

Lider detaşat în campionatul Franţei, PSG a început dezastruos disputa de pe Stade de la Beaujoire. Kolo Muani a marcat în minutul 4, iar Merlin a mărit proporţiile scorului după un sfert de oră de joc. A fost pentru a 3-a oară în istorie când grupara din capitală a scos de două ori mingea din poartă în primele 20 de minute!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, pasă de gol pentru Neymar în FC Nantes – PSG 3-1

Problemele parizienilor au căpătat proporţii uriaşe în al 5-lea minut al prelungirilor primei reprize. Blas l-a învins pe Navas, de la 11 metri, şi gazdele conduceau cu un neverosimil 3-0.

După pauză, PSG a părut capabilă să poată întoarce scorul. Lionel Messi a reuşit o pasă de senzaţie pentru Neymar, iar brazilianul a trimis mingea în poartă şi le-a dat speranţe fanilor. A fost al 274-lea assist din carieră al lui Messi, care are şi 679 de goluri la profesionişti.

Citește și:

Neymar putea reuşi imediat „dubla”, însă s-a făcut de râs după ce echipa lui Pochettino a primit penalty. Şi-a asumat răspunderea, dar a executat catastrofal de la punctul cu var. Messi nu şi-a mai dorit să îşi încerce norocul, după ce ratase de la 11 metri în Champions League, cu Real Madrid.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PENALTY-UL RATAT DE NEYMAR

Chiar dacă pe teren au fost trimişi Draxler, Di Maria, Hakimi, Mendes şi Icardi, PSG nu a mai putut marca şi a cedat cu 1-3. A încheiat astfel o serie de patru victorii în Ligue 1. Rămâne totuşi la 13 puncte avans faţă de principala urmăritoare Marseille.

Parizienii tocmai obţinuseră un succes de senzaţie în UEFA Champions League. Cu patru zile în urmă au reuşit să câştige manşa tur din optimi, cu Real Madrid, scor 1-0. Kylian Mbappe a marcat un gol fabulos la chiar ultima fază.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC Nantes – PSG 3-1
  • Lionel Messi, învins la meciul 800 din carieră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și