Închide meniul
VIDEO

”Idolul meu e terminat!” Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Leeds – Manchester United. Superstarul portughez nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 februarie 2022, 17:34

”Idolul meu e terminat!” Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Leeds – Manchester United. Superstarul portughez nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri

Cristiano Ronaldo vrea să plece cu orice preţ de la Manchester United

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Leeds – Manchester United

Cristiano Ronaldo a uimit pe toată lumea în deplasarea cu Leeds. La scorul de 0-0, în minutul 26, Paul Pogba a reușit o fază superbă și i-a pasat superstarului portughez chiar în fața porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, CR7 nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri. Balonul a ajuns la portarul Illan Meslier.

Exasperați de moment, suporterii lui Manchester United au răbufnit. ”Idolul meu e terminat!”, ”Nu ar fi cel mai bun din Premier League nici dacă ar fi singurul care ar juca!” sau ”Pogba a fost ”furat” de un assist incredibil!”, au fost doar câteva dintre reacțiile acestora.

CR7 a marcat 15 goluri în 27 de apariții pentru Manchester United în stagiunea curentă.

Reclamă

Cu el în echipă, “diavolii” au acumulat 43 de puncte și se află pe locul 4 în Premier League, ultimul care asigură locul în grupele UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo le-a spus șefilor lui Manchester United că vrea să plece

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu se simte bine la Manchester United și se gândește serios să se despartă de clubul din Premier League.

Cristiano Ronaldo a revenit vara trecută la Manchester United, cu planuri mari. Acestea au fost însă date peste cap de jocul modest prestat de trupa antrenată de Ralf Rangnick. Atacantul ajuns la 37 de ani nu pare să se fi intregrat la echipa de pe Old Trafford, alături de care obținea rezultate extraordinare în urmă cu mai bine de un deceniu.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, jurnaliștii englezi anunță că CR7 ar putea părăsi Manchester United la vară, după un singur sezon. Potrivit Mirror, internaționalul lusitan le-a comunicat conducătorilor de pe Old Trafford că va pleca dacă “diavolii” nu reușesc să se califice în UEFA Champions League.

Oficialii lui United nu s-au opus și vor fi de acord cu decizia lui Ronaldo, chiar dacă actualul contract expiră abia în 2023, mai scrie sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și