Închide meniul
VIDEO

”Idolul meu e terminat!” Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Leeds – Manchester United. Superstarul portughez nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri

Dragoș Vasile Publicat: 20 februarie 2022, 17:34

”Idolul meu e terminat!” Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Leeds – Manchester United. Superstarul portughez nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri

Cristiano Ronaldo vrea să plece cu orice preţ de la Manchester United

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Manchester United / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Leeds – Manchester United
  • Superstarul portughez nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri

Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Leeds – Manchester United

Cristiano Ronaldo a uimit pe toată lumea în deplasarea cu Leeds. La scorul de 0-0, în minutul 26, Paul Pogba a reușit o fază superbă și i-a pasat superstarului portughez chiar în fața porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, CR7 nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri. Balonul a ajuns la portarul Illan Meslier.

Exasperați de moment, suporterii lui Manchester United au răbufnit. ”Idolul meu e terminat!”, ”Nu ar fi cel mai bun din Premier League nici dacă ar fi singurul care ar juca!” sau ”Pogba a fost ”furat” de un assist incredibil!”, au fost doar câteva dintre reacțiile acestora.

Reclamă

CR7 a marcat 15 goluri în 27 de apariții pentru Manchester United în stagiunea curentă.

Reclamă

Cu el în echipă, “diavolii” au acumulat 43 de puncte și se află pe locul 4 în Premier League, ultimul care asigură locul în grupele UEFA Champions League.

Citește și:

Cristiano Ronaldo le-a spus șefilor lui Manchester United că vrea să plece

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu se simte bine la Manchester United și se gândește serios să se despartă de clubul din Premier League.

Cristiano Ronaldo a revenit vara trecută la Manchester United, cu planuri mari. Acestea au fost însă date peste cap de jocul modest prestat de trupa antrenată de Ralf Rangnick. Atacantul ajuns la 37 de ani nu pare să se fi intregrat la echipa de pe Old Trafford, alături de care obținea rezultate extraordinare în urmă cu mai bine de un deceniu.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, jurnaliștii englezi anunță că CR7 ar putea părăsi Manchester United la vară, după un singur sezon. Potrivit Mirror, internaționalul lusitan le-a comunicat conducătorilor de pe Old Trafford că va pleca dacă “diavolii” nu reușesc să se califice în UEFA Champions League.

Oficialii lui United nu s-au opus și vor fi de acord cu decizia lui Ronaldo, chiar dacă actualul contract expiră abia în 2023, mai scrie sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez