Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României: ”E amatorism ce face!” + Patronul FCSB a primit noi critici după ce l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 8:50

Reclamă
Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României: ”E amatorism ce face!” + Patronul FCSB a primit noi critici după ce l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru

Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României

Profimedia

Gigi Becali, pus la zid de Iulian Apostol

Iulian Apostol crede că FCSB are șanse foarte mici să câștige campionatul în următorii ani. Acesta îl consideră principalul vinovat pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acolo e greu să vorbești de performanță, atât timp cât un om care nu are nicio pregătire ia decizii pe bancă, în alcătuirea lotului. Nu are de unde să cunoască dânsul ceea ce se întâmplă în cadrul unei echipe, în ciclul săptămânal.

Ceea ce face dânsul acolo este amatorism, este clar asta. Ținând cont că echipa este patronată de dânsul, cei care merg acolo trebuie să își asume. Acolo contează prea puțin pregătirea unui om care a făcut școală, care a urmat niște cursuri.

E strigător la cer să ai un jucător precum Keşeru, să îl plătești cu zeci de mii de euro pe lună și să tragi concluzii după o perioada atât de scurtă de timp”, a declarat Apostol, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali nu mai crede în titlu şi reduce cheltuielile după CS Mioveni – FCSB 1-1

Gigi Becali a pus piciorul în prag după meciul CS Mioveni – FCSB, scor 1-1, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Reclamă

Patronul vicecampioanei a anunţat că va lua o decizie drastică după ce jucătorii săi au ratat şansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj. Va reduce cheltuielile acolo unde nimeni nu se aşteapta.

Am luat azi o hotărâre. Se lucra la două terenuri și le-am oprit. Am zis ‘gata, opriți’ și mâine să vină cu organigrama de la Academie. Sunt 30 de antrenori, reducem, nu mai cheltuim 150.000 pe lună, ci 70.000 (n.r. euro). Ce a produs Academia dacă te bate Mioveniul? Nu poți să iei campionatul așa.

Vă spun adevărul, n-ai cum să iei campionatul așa. Nu cred că putem să luăm campionatul așa. Chiar dacă pierde CFR-ul cu Rapid, tot nu putem”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și