Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României: ”E amatorism ce face!” + Patronul FCSB a primit noi critici după ce l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 8:50

Reclamă
Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României: ”E amatorism ce face!” + Patronul FCSB a primit noi critici după ce l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru

Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României

Profimedia

Gigi Becali, pus la zid de Iulian Apostol

Iulian Apostol crede că FCSB are șanse foarte mici să câștige campionatul în următorii ani. Acesta îl consideră principalul vinovat pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acolo e greu să vorbești de performanță, atât timp cât un om care nu are nicio pregătire ia decizii pe bancă, în alcătuirea lotului. Nu are de unde să cunoască dânsul ceea ce se întâmplă în cadrul unei echipe, în ciclul săptămânal.

Ceea ce face dânsul acolo este amatorism, este clar asta. Ținând cont că echipa este patronată de dânsul, cei care merg acolo trebuie să își asume. Acolo contează prea puțin pregătirea unui om care a făcut școală, care a urmat niște cursuri.

E strigător la cer să ai un jucător precum Keşeru, să îl plătești cu zeci de mii de euro pe lună și să tragi concluzii după o perioada atât de scurtă de timp”, a declarat Apostol, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali nu mai crede în titlu şi reduce cheltuielile după CS Mioveni – FCSB 1-1

Gigi Becali a pus piciorul în prag după meciul CS Mioveni – FCSB, scor 1-1, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Reclamă

Patronul vicecampioanei a anunţat că va lua o decizie drastică după ce jucătorii săi au ratat şansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj. Va reduce cheltuielile acolo unde nimeni nu se aşteapta.

Am luat azi o hotărâre. Se lucra la două terenuri și le-am oprit. Am zis ‘gata, opriți’ și mâine să vină cu organigrama de la Academie. Sunt 30 de antrenori, reducem, nu mai cheltuim 150.000 pe lună, ci 70.000 (n.r. euro). Ce a produs Academia dacă te bate Mioveniul? Nu poți să iei campionatul așa.

Vă spun adevărul, n-ai cum să iei campionatul așa. Nu cred că putem să luăm campionatul așa. Chiar dacă pierde CFR-ul cu Rapid, tot nu putem”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și