Închide meniul

Gigi Becali îşi betonează apărarea! Decizia luată de patronul de la FCSB. „Avem timp să stăm și la discuții”

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2022, 13:17

Reclamă
Gigi Becali îşi betonează apărarea! Decizia luată de patronul de la FCSB. „Avem timp să stăm și la discuții

Gigi Becali îşi betonează apărarea

Hepta

„Sunt mulțumit de el, deși cineva îmi spunea să nu îl iau că nu mai poate după ce a terminat cu CFR Cluj. Ba poate, tată! La 37 de ani e cel mai bun om al meu din apărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi prelungeşte contractul lui Paulo Vinicius, la FCSB

Nu mă intersează că face 38 de ani la vară, dacă va juca tot așa eu sunt mulțumit. Teixeira până la ce vârstă a jucat la noi? Nu până la 38? Păi vedeți! Însă, nu mă grăbește nimeni să îl pun acum pe Vinicius să semneze prelungirea de contract. Avem timp să stăm și la discuții!”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Vinicius s-a impus fără probleme în apărarea celor de la FCSB. El a adunat 22 de meciuri în Liga 1, în acest sezon, şi a marcat două goluri. El şi-a trecut în cont şi un assist.

Gigi Becali a anunţat că vrea un nou transfer la FCSB

Pe lângă prelungirea contractului lui Vinicius, Gigi Becali e tentat să îl aducă la FCSB şi pe Ionuț Burnea, fundaşul de 29 de ani de la Mioveni, cotat la 150.000 de euro. Gigi i-a găsit deja postul la vicecampioană: îl transformă din fundaş stânga în stopper.

„L-aș lua numai să dea cu capul (n.r. – Radu Drăgușin). De aia am luat țepe la fundașii centrali, că eu mă gândesc că e înalt și dă cu capul, cum era Szukala. Uite, mi-a plăcut acum fundașul central de la Mioveni. Unul înalt, român, am uitat cum îl cheamă.

Reclamă

Gigi Becali îl vrea pe Ionuţ Burnea la FCSB

Are și nume reprezentativ românesc. Burnea, da, bravo! Joacă în stânga? O să-l luăm și-l facem fundaș central! Merge și atacant dacă e înalt și dă cu capul. Eu tot m-am gândit să-l băgăm pe Malcom atacant, dar nu vor ei.

Așa m-am gândit eu, dar mi-au zis că ne facem de râs. El e cel mai bun închizător din România (n.r. – Malcom Edjouma). Până la urmă o să iau doi baschetbaliști să dea cu capul”, a spus Gigi Becali.

Burnea a disputat 20 de meciuri pentru Mioveni, în acest sezon şi e cotat la 150.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și