Închide meniul

Gigi Becali îşi betonează apărarea! Decizia luată de patronul de la FCSB. „Avem timp să stăm și la discuții”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2022, 13:17

Gigi Becali îşi betonează apărarea! Decizia luată de patronul de la FCSB. „Avem timp să stăm și la discuții

Gigi Becali îşi betonează apărarea

Hepta

„Sunt mulțumit de el, deși cineva îmi spunea să nu îl iau că nu mai poate după ce a terminat cu CFR Cluj. Ba poate, tată! La 37 de ani e cel mai bun om al meu din apărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi prelungeşte contractul lui Paulo Vinicius, la FCSB

Nu mă intersează că face 38 de ani la vară, dacă va juca tot așa eu sunt mulțumit. Teixeira până la ce vârstă a jucat la noi? Nu până la 38? Păi vedeți! Însă, nu mă grăbește nimeni să îl pun acum pe Vinicius să semneze prelungirea de contract. Avem timp să stăm și la discuții!”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Vinicius s-a impus fără probleme în apărarea celor de la FCSB. El a adunat 22 de meciuri în Liga 1, în acest sezon, şi a marcat două goluri. El şi-a trecut în cont şi un assist.

Gigi Becali a anunţat că vrea un nou transfer la FCSB

Pe lângă prelungirea contractului lui Vinicius, Gigi Becali e tentat să îl aducă la FCSB şi pe Ionuț Burnea, fundaşul de 29 de ani de la Mioveni, cotat la 150.000 de euro. Gigi i-a găsit deja postul la vicecampioană: îl transformă din fundaş stânga în stopper.

„L-aș lua numai să dea cu capul (n.r. – Radu Drăgușin). De aia am luat țepe la fundașii centrali, că eu mă gândesc că e înalt și dă cu capul, cum era Szukala. Uite, mi-a plăcut acum fundașul central de la Mioveni. Unul înalt, român, am uitat cum îl cheamă.

Reclamă

Gigi Becali îl vrea pe Ionuţ Burnea la FCSB

Are și nume reprezentativ românesc. Burnea, da, bravo! Joacă în stânga? O să-l luăm și-l facem fundaș central! Merge și atacant dacă e înalt și dă cu capul. Eu tot m-am gândit să-l băgăm pe Malcom atacant, dar nu vor ei.

Așa m-am gândit eu, dar mi-au zis că ne facem de râs. El e cel mai bun închizător din România (n.r. – Malcom Edjouma). Până la urmă o să iau doi baschetbaliști să dea cu capul”, a spus Gigi Becali.

Burnea a disputat 20 de meciuri pentru Mioveni, în acest sezon şi e cotat la 150.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și