Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că vrea un nou transfer la FCSB şi a reprofilat jucătorul în direct la TV. „O să-l luăm și-l facem fundaș central! Merge și atacant dacă e înalt și dă cu capul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2022, 12:40 / Actualizat: 21 februarie 2022, 15:26

Gigi Becali a anunţat că vrea un nou transfer la FCSB şi a reprofilat jucătorul în direct la TV. „O să-l luăm și-l facem fundaș central! Merge și atacant dacă e înalt și dă cu capul

Gigi Becali, denunţ în direct la TV despre Nicolae Grigorescu

Hepta

„L-aș lua numai să dea cu capul (n.r. – Radu Drăgușin). De aia am luat țepe la fundașii centrali, că eu mă gândesc că e înalt și dă cu capul, cum era Szukala. Uite, mi-a plăcut acum fundașul central de la Mioveni. Unul înalt, român, am uitat cum îl cheamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea pe Ionuţ Burnea la FCSB

Are și nume reprezentativ românesc. Burnea, da, bravo! Joacă în stânga? O să-l luăm și-l facem fundaș central! Merge și atacant dacă e înalt și dă cu capul. Eu tot m-am gândit să-l băgăm pe Malcom atacant, dar nu vor ei.

Așa m-am gândit eu, dar mi-au zis că ne facem de râs. El e cel mai bun închizător din România (n.r. – Malcom Edjouma). Până la urmă o să iau doi baschetbaliști să dea cu capul”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Burnea a disputat 20 de meciuri pentru Mioveni, în acest sezon şi e cotat la 150.000 de euro.

Citește și:

Gigi Becali s-a răzgândit! Patronul FCSB râde de rivalii de la CFR Cluj

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj după victoria cu Rapid, scor 2-1. Campioana României a avut mari probleme în repriza secundă, iar patronul FCSB este ferm convins că echipa sa va cuceri titlul.

Reclamă

„Am avut speranțe mari ca Rapid s-o poate încurca pe CFR. A fost ghinion. Important e ce mi-am dat seama că se poate. Aseară chiar m-am convins că putem luat campionatul. Nu spun de ce. Cred că v-ați dat seama de ce. Campionatul îl vom lua pentru că suntem mai buni ca CFR. Suntem mai tari și îi vom bate pe de două ori.

Vom câștiga campionatul, dar nu asta contează. Că nu așa iei bani. Contează grupele europene. Dacă nu ne calificăm într-o competiție europeană, mai tăiem. Nu prea cred că vom ajunge într-o cupă europeană. Dacă nu ne calificăm, începem numărătoarea inversă.

Am fost dezamăgit de meciul nostru cu Mioveni și am oprit investiția la Academica până în vară. Dacă nu intrăm în grupele unei competiții europene, încep să tai din jucători și din Academie. Eu nu accept să pierd banii tăi. Ce e aia să ai o activitate din care să dai banii tai? Nu mă mai interesează slava deșartă. Să dai din banii tăi e cea mai mare prostie. Pot să dea comunitățile locale sau fanii. Dar să dau eu?! Păi, sunt idiot?!”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și