Închide meniul

Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor: ”E greu la acest nivel să fii singură!” Ce spune despre posibilitatea de a lucra din nou cu Darren Cahill

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 15:02

Reclamă
Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor: ”E greu la acest nivel să fii singură!” Ce spune despre posibilitatea de a lucra din nou cu Darren Cahill

Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor

Profimedia

Simona Halep, ultimele detalii despre viitorul ei antrenor

Simona Halep a participat la turneele de la Dubai și Doha fără antrenor, după despărțirea de Marcu și Dobre. ”Simo” a mai trăit experiența aceasta la finalul lui 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La revenirea în față, Simona a vorbit despre viitorul ei antrenor. ”Simo” exclude posibilitatea de a lucra cu Darren Cahill, omul care a fost oficial lângă ea la Roland Garros 2018 şi, „din umbră” la Wimbledon 2019, cele două turnee de Grand Slam adjudecate de campioana noastră.

”Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan, dar cu siguranță o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură.

Nu trebuie să așteptați, nu e un lucru vital. O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren are o jucătoare acum, nu se pune problema”, a spus Simona Halep.

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha. Campioana noastră a transmis un mesaj motivațional după ce a pierdut surprinzător, încă din primul tur, meciul cu Caroline Garcia, scor 4-6, 3-6.

Reclamă

Jocul Simonei nu a funcționat, iar a 76-a jucătoare a lumii a profitat. Primul set i-a revenit după 51 de minute, cu 6-4. Garcia a condus cu 3-0 în actul secund, care i-a revenit în cele din urmă cu 6-3. A obținut una dintre marile victorii ale carierei în numai o oră și 34 de minute.

La scurt timp după eliminare, campioana noastra a postat un mesaj motivațional, semn că eșecul nu a afectat-o și că ține capul sus. ”Nu uita, pierzi doar când înceteți să încerci”, a postat Simona Halep pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și