Închide meniul

FC Argeș – FC Voluntari 0-0. Un pas greșit pentru echipa lui Budescu și Tamaș! Lupta la play-off rămâne deschisă!

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2022, 14:50

Reclamă
FC Argeș – FC Voluntari 0-0. Un pas greșit pentru echipa lui Budescu și Tamaș! Lupta la play-off rămâne deschisă!

LIVE SCORE FC Argeș - FC Voluntari

Hepta

FC Argeș – FC Voluntari 0-0

Min 90: Final de meci! FC Argeș – FC Voluntari s-a terminat 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 82: Ocazie FC Argeș! George Ganea a fost la un pas de a deschide scorul, dar reluarea sa spectaculoasă din voleu s-a dus puțin pe lângă poartă.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 27: Budescu a executat foarte bine o lovitură de colț, Armaș a deviat cu capul, însă Ciobotariu nu a ajuns la balon deși era într-o poziție excelentă.

Min 1: A început meciul.

Reclamă

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Ișfan, Șerban, Tănase – Ganea
Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Voluntari: Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Ricardinho, Droppa – Rață, Budescu, Ion Gheorghe – Nemec
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Argeș – FC Voluntari, duel crucial pentru play-off

FC Argeș încă visează la un loc de play-off. Echipa lui Andrei Prepeliță e pe poziția a șaptea, cu 41 de puncte, și are șanse matematice de a intra în top 6 în cazul unui succes.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Voluntari este pe poziția a patra, cu 46 de puncte, iar în cazul unui rezultat pozitiv își poate securiza locul în play-off. Ar fi prima dată în istoria clubului ilfovean când se reușește calificarea în play-off.

În tur, FC Argeș s-a impus cu 2-0. Cele două echipe se vor duela și în semifinalele Cupei României.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și