Închide meniul
VIDEO

Rusia a invadat Ucraina | Roman Yaremchuk, ovaționat la scenă deschisă! Tot stadionul s-a ridicat în picioare când atacantul ucrainean a intrat pe teren. Scene emoționante

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 8:24

Reclamă
Rusia a invadat Ucraina | Roman Yaremchuk, ovaționat la scenă deschisă! Tot stadionul s-a ridicat în picioare când atacantul ucrainean a intrat pe teren. Scene emoționante

Rusia a invadat Ucraina | Roman Yaremchuk, ovaționat la scenă deschisă

Profimedia

Fanii din întreaga lume sunt alături de Ucraina în aceste momente extrem de dificile, generate de invazia Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Yaremchuk este unul dintre jucătorii ucraineni care evoluează la nivel de top în Europa. Atacantul de 26 de ani de la Benfica a simțit din plin căldura uriașă a suporterilor la ultimul meci, disputat de gruparea din Lisabona în campionat.

Momente emoționante! Roman Yaremchuk, aplaudat de întregul stadion la intrarea pe teren, după ce Rusia a invadat Ucraina

Yaremchuk a fost introdus pe teren în minutul 61 al partidei cu Guimaraes, câștigată cu 3-0 de Benfica, moment în care toți spectatorii s-au ridicat în picioare și l-au ovaționat pe internaționalul ucrainean. Atacantul a fost îmbrățișat de colegii săi și a primit banderola de căpitan.

Yaremchuk a fost vizibil emoționat de afecțiunea oferită de public și și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Roman Yaremchuk, 36 de apariții pentru naționala Ucrainei

Roman Yaremchuk a semnat cu Benfica vara trecută, după ce portughezii le-au plătit 17 milioane de euro celor de la Gent.

În campionatul Ucrainei, atacantul a evoluat pentru Dinamo Kiev și Oleksandriya, la începutul carierei.

Yaremchuk a adunat 36 de selecții la naționala Ucrainei, reușind să înscrie 12 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Final de coșmar pentru jucătorii de la Șahtior și Dinamo Kiev

Printr-o acțiune comună cu Federația din Ucraina și cea din Moldova, Federația Română de Fotbal, cu sprijinul autorităților din țara noastră, a reușit să aducă în România jucătorii străini de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

Grupul format din 42 de persoane, fotbaliștii și familiile acestora, a intrat în România la miezul nopții și a fost așteptat de autocarul echipei naționale a României, care îi va transporta la baza tricolorilor de la Mogoșoaia. Luni, 28 februarie, aceștia vor decola spre țara natală„, se anunță în comunicatul FRF.

Răzvan Burleanu a transmis un mesaj în fața refugiaților și i-a asigurat de tot sprijinul Federației Române de Fotbal.

Acestea sunt momentele când solidaritatea, întrajutorarea sunt valori ale fotbalului care trec de dimensiunile sportive și intră în cele ale umanitarismului. Este modul în care noi, FRF, ne exprimăm sprijinul față de victimele acestui război sângeros din Ucraina. Vom continua să ajutăm fotbalul ucrainean să treacă peste încercări”, a declarat Răzvan Burleanu.

Și Mircea Lucescu a ținut legătura cu mulți dintre fotbaliștii a căror viață a fost în pericol. Junior Moraes a recunoscut că a vorbit în mai multe rânduri cu antrenorul lui Dinamo Kiev.

Am vorbit cu Mircea Lucescu de trei ori de la începerea conflictului. M-a liniștit, Lucescu este ca un tată pentru mine.

A fost inspaimantator (n.r. în Ucraina). Mulțumesc UEFA, Federațiilor de fotbal din Ucraina, Moldova și România pentru scoaterea noastră din Ucraina„, a transmis atacantul de 34 de ani, care a jucat și pentru Gloria Bistrița.

Reclamă

Fotbaliștii care au ajuns în România și au fost așteptați de Răzvan Burleanu

DINAMO KIEV:
Carlos de Pena (Argentina)
Vitor “Vitinho” dos Santos (Brazilia)

ȘAHTIOR DONEȚK:
Junior Moraes (Brazilia)
Fernando dos Santos Pedro (Brazilia)
Pedro “Pedrinho” Victor da Silva (Brazilia)
David Neres Campos (Brazilia)
Maycon Andrade (Brazilia)
Marcos Antonio (Brazilia)
Vinicius Tobias (Brazilia)
Domilson “Dodô” Cordeiro dos Santos (Brazilia)
Ismaily Golçalves (Brazilia)
Vitor “Vitão” Eduardo da Silva (Brazilia)
Marlon Barbosa (Brazilia)

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și