Închide meniul
VIDEO

Rusia a invadat Ucraina | Roman Yaremchuk, ovaționat la scenă deschisă! Tot stadionul s-a ridicat în picioare când atacantul ucrainean a intrat pe teren. Scene emoționante

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 8:24

Rusia a invadat Ucraina | Roman Yaremchuk, ovaționat la scenă deschisă! Tot stadionul s-a ridicat în picioare când atacantul ucrainean a intrat pe teren. Scene emoționante

Rusia a invadat Ucraina | Roman Yaremchuk, ovaționat la scenă deschisă

Profimedia

Fanii din întreaga lume sunt alături de Ucraina în aceste momente extrem de dificile, generate de invazia Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Yaremchuk este unul dintre jucătorii ucraineni care evoluează la nivel de top în Europa. Atacantul de 26 de ani de la Benfica a simțit din plin căldura uriașă a suporterilor la ultimul meci, disputat de gruparea din Lisabona în campionat.

Momente emoționante! Roman Yaremchuk, aplaudat de întregul stadion la intrarea pe teren, după ce Rusia a invadat Ucraina

Yaremchuk a fost introdus pe teren în minutul 61 al partidei cu Guimaraes, câștigată cu 3-0 de Benfica, moment în care toți spectatorii s-au ridicat în picioare și l-au ovaționat pe internaționalul ucrainean. Atacantul a fost îmbrățișat de colegii săi și a primit banderola de căpitan.

Yaremchuk a fost vizibil emoționat de afecțiunea oferită de public și și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Roman Yaremchuk, 36 de apariții pentru naționala Ucrainei

Roman Yaremchuk a semnat cu Benfica vara trecută, după ce portughezii le-au plătit 17 milioane de euro celor de la Gent.

În campionatul Ucrainei, atacantul a evoluat pentru Dinamo Kiev și Oleksandriya, la începutul carierei.

Yaremchuk a adunat 36 de selecții la naționala Ucrainei, reușind să înscrie 12 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Final de coșmar pentru jucătorii de la Șahtior și Dinamo Kiev

Printr-o acțiune comună cu Federația din Ucraina și cea din Moldova, Federația Română de Fotbal, cu sprijinul autorităților din țara noastră, a reușit să aducă în România jucătorii străini de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

Grupul format din 42 de persoane, fotbaliștii și familiile acestora, a intrat în România la miezul nopții și a fost așteptat de autocarul echipei naționale a României, care îi va transporta la baza tricolorilor de la Mogoșoaia. Luni, 28 februarie, aceștia vor decola spre țara natală„, se anunță în comunicatul FRF.

Răzvan Burleanu a transmis un mesaj în fața refugiaților și i-a asigurat de tot sprijinul Federației Române de Fotbal.

Acestea sunt momentele când solidaritatea, întrajutorarea sunt valori ale fotbalului care trec de dimensiunile sportive și intră în cele ale umanitarismului. Este modul în care noi, FRF, ne exprimăm sprijinul față de victimele acestui război sângeros din Ucraina. Vom continua să ajutăm fotbalul ucrainean să treacă peste încercări”, a declarat Răzvan Burleanu.

Și Mircea Lucescu a ținut legătura cu mulți dintre fotbaliștii a căror viață a fost în pericol. Junior Moraes a recunoscut că a vorbit în mai multe rânduri cu antrenorul lui Dinamo Kiev.

Am vorbit cu Mircea Lucescu de trei ori de la începerea conflictului. M-a liniștit, Lucescu este ca un tată pentru mine.

A fost inspaimantator (n.r. în Ucraina). Mulțumesc UEFA, Federațiilor de fotbal din Ucraina, Moldova și România pentru scoaterea noastră din Ucraina„, a transmis atacantul de 34 de ani, care a jucat și pentru Gloria Bistrița.

Reclamă

Fotbaliștii care au ajuns în România și au fost așteptați de Răzvan Burleanu

DINAMO KIEV:
Carlos de Pena (Argentina)
Vitor “Vitinho” dos Santos (Brazilia)

ȘAHTIOR DONEȚK:
Junior Moraes (Brazilia)
Fernando dos Santos Pedro (Brazilia)
Pedro “Pedrinho” Victor da Silva (Brazilia)
David Neres Campos (Brazilia)
Maycon Andrade (Brazilia)
Marcos Antonio (Brazilia)
Vinicius Tobias (Brazilia)
Domilson “Dodô” Cordeiro dos Santos (Brazilia)
Ismaily Golçalves (Brazilia)
Vitor “Vitão” Eduardo da Silva (Brazilia)
Marlon Barbosa (Brazilia)

Citește și:
Recomandări
  • Momente emoționante, după ce Rusia a invadat Ucraina
  • Roman Yaremchuk, ovaționat de întregul stadion

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și