Închide meniul

”Iau decizia de a lupta împotriva nazismului și a paraziților!” Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin. Sportivul rus a fost învins de Vladimir Klitschko, care luptă pentru apărarea Kievului alături de fratele său

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 23:16

Reclamă
”Iau decizia de a lupta împotriva nazismului și a paraziților!” Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin. Sportivul rus a fost învins de Vladimir Klitschko, care luptă pentru apărarea Kievului alături de fratele său

Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin

Profimedia

Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin

Acum, Vladimir Klitschko, care luptă pentru apărarea Kievului alături de fratele său, Vitali, și Alexander Povetkin sunt în tabere adverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion și-a declarat susținerea pentru demersul lui Vladimir Putin, care a afirmat că scopul războiului este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev.

”Există putere în adevăr. Această celebră frază rostită de Serghei Bodrov reflectă esența a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Am luptat pentru adevăr în toți acești ani, în timp ce slavii au fost exterminați în Donbass.

De aceea, iau decizia de a apăra oamenii de rând, de a lupta împotriva nazismului, a paraziților indiferent cine ar fi ei. Fiecare război are un sfârșit. Sper că și ăsta se va termina în următoarele zile”, a scris Alexander Povetkin pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Veste teribilă pentru fraţii Klitschko! Sunt printre cei 23 de ucraineni de pe „lista neagră” a lui Vladimir Putin. 400 de mercenari sunt pe urmele lor

Celebrii fraţi Vladimir şi Vitali Klitschko au primit informaţii îngrozitoare. Foştii mari campioni la categoria grea, care se luptă pentru apărarea Kievului, au aflat că au fost puşi pe „lista neagră” de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Ei şi alte 21 de personalităţi din Ucraina au toate motivele să se teamă pentru viaţa lor. 400 de mercenari ruşi ar fi deja pe urmele lor.

Pe listă mai este preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă marca.com, care citează jurnaliştii de la The Sun. Vitali Klitschko este chiar primarul capitalei Kiev şi a transmis mai multe mesaje în care a cerut ajutor extern. Alături de el a fost şi Vladimir Klitschko, cel care a anunţat că rămâne pe străzi pentru a se lupta cu invadatorii ruşi.

Putin a întocmit o „listă neagră” cu cele 23 de persoane care trebuie eliminate, inclusiv frații Klitschko. Vitali este primar al Kievului din 2014, iar Vladimir, înrolat în armata țării sale, este de nedespărțit de fratele său în aceste zile. Ambii profită de popularitatea lor şi depun eforturi pentru a solicita ajutor în întreaga lume„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și