Închide meniul

Farul – FC Botoșani 2-0. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a calificat matematic în play-off! Emoțiile continuă pentru moldovenii lui Croitoru. FC Voluntari, performanță istorică

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 19:50

Reclamă
Farul – FC Botoșani 2-0. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a calificat matematic în play-off! Emoțiile continuă pentru moldovenii lui Croitoru. FC Voluntari, performanță istorică

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Odată cu victoria Farului, e sigură de prezența în play-off și FC Voluntari. FC Botoșani se va bate în ultima etapă din sezonul regulat pentru poziția a șasea cu FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – FC Botoșani 2-0

Final de meci! Farul s-a impus cu 2-0

Min 90 +1: GOOOL Farul! A înscris Bradley de Nooijer.

Min 45: Pauză! Scorul este 1-0.

Min 38: Jefte Betancor a ratat un penalty! Atacantul Farului a șutat pe jos în colțul din dreapta al portarului, dar Eduard Pap a intervenit spectaculos.

Reclamă

Min 17: GOOOL Farul! Eduard Pap a scăpat în față o minge care a căzut pe transversală, iar Dragoș Nedelcu a înscris cu poarta goală.

Min 1: A început meciul.

Probleme tehnice cu echipamentul unui tușier. Începutul partidei a fost amânat.

Reclamă 4 / 0/3

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Artean, Nedelcu, Grameni – Jefte Betancor, Ad. Petre, Omoh
REZERVE: Brănescu, Boboc, D. Sîrbu, Radaslavescu, Purece, Pitu, Moldoveanu, E. Sali, Buta
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FC BOTOȘANI: Ed. Pap – Haruț, Dawa, Șeroni, Dragu – Ed. Florescu, E. Papa – Braun, D. Croitoru, Fili – M. Roman
REZERVE: M. Contra, Patache, Tîrcoveanu, Lupeta, Dican, Mailat, Mateus Santos, Țigănașu, Tisdell
ANTRENOR: Marius Croitoru

Știrea inițială

Farul – FC Botoșani | Gică Hagi: „Am convingerea că vom face o nouă partidă reușită!”

„Cum a fost în tur la ei, la fel văd meciul și la noi, o partidă deschisă, cu ambele echipe căutând victoria. Va fi un meci interesant. Cu o victorie ne atingem un obiectiv care era al vestiarului la începutul anului. Sperăm să vină această victorie, pentru că merităm. Jucăm un fotbal bun și am convingerea că vom face o nouă partidă reușită.

Venim după un meci foarte bun la București și sperăm că vom fi pregătiți foarte bine pentru această partidă, importantă, decisivă. Trebuie să luăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar la fel de puternic. FC Botoșani iese la joc, are o mentalitate foarte bună, cu un antrenor tânăr, talentat și ambițios, care promovează un fotbal foarte bun.

Cum a fost în tur la ei, la fel văd meciul și la noi, o partidă deschisă, cu ambele echipe căutând victoria. Va fi un meci interesant. Cu o victorie ne atingem un obiectiv care era al vestiarului la începutul anului. Sperăm să vină această victorie, pentru că merităm. Jucăm un fotbal bun și am convingerea că vom face o nouă partidă reușită”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng!” Un jucător de la Petrolul a cedat, după s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și