Închide meniul

Negumereanu se bate diseară în UFC! Luptătorul român, pe fight card cu două nume uriașe

Florian Ceafalău Publicat: 5 martie 2022, 18:00

Reclamă
Negumereanu se bate diseară în UFC! Luptătorul român, pe fight card cu două nume uriașe

Negumereanu se bate diseară în UFC cu Kennedy Nzechukwu, în cadrul galei UFC 272.

Profimedia

Negumereanu se bate diseară în UFC cu Kennedy Nzechukwu, în cadrul galei UFC 272. Cei doi au făcut categoria fără probleme, fiind felicitați de promoterul Dana White. Nicolae a urcat pe scenă cu steagul româniei pe umeri și cu o cruciuliță la gât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul român caută a 3-a victorie la rând în UFC, și a 11-a din carieră, în timp ce adversarul său are 9 victorii și 2 înfrângeri până acum. Negumereanu s-a antrenat în țară pentru acest meci dar și în SUA, la UFC Performance Institute. Românul a avut colegi de antrenament cunoscuți, pozându-se la un momentdat cu celebrul Khabib Nurmagomedov.

Cei doi fac parte din super gala UFC 272. În main event se luptă două nume uriașe din UFC. Colby Covington și Jorge Masvidal, doi foști prieteni ce au devenit dușmani, se bat într-o gală ce va vinde în jur de 700.000 de PPV.

iFight HEROES 3 ”Bătaie în București”, pe 18 martie

Antena 1 și Antenaplay.ro vor transmite gala de MMA iFight HEROES 3, pe 18 martie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă de la București, și va fi cu spectatori. Gala va avea la start nume cunoscute din MMA-ul românesc dar și european, ca Ion Pascu, Lee Hammond, Cian Cowley, Florin Pîrtea sau Mădălin Pîrvulescu.

Cei care doresc să vadă live gala de la Sala Polivalentă pot cumpăra bilete de aici – CLICK AICI

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și