Închide meniul

”Sunt onorat!” Gică Hagi, prima reacție după ce a fost inclus în topul celor mai valoroși jucători din istoria lui Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 18:57

Reclamă
”Sunt onorat!” Gică Hagi, prima reacție după ce a fost inclus în topul celor mai valoroși jucători din istoria lui Real Madrid

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi, prima reacție după ce a fost inclus în topul celor mai valoroși jucători din istoria lui Real Madrid

Gică Hagi a îmbrăcat tricoul ”galacticilor” în perioada 1990-1992. În cei doi 2 ani petrecuți la Real Madrid, ”Regele” a bifat 64 de apariții și a marcat 18 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a evoluat doar două sezoane, legendarul fotbalist român a impresionat și a fost inclus pe lista celor mai valoroși 120 de jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul ”los blancos”.

”Gică Hagi (1990-1992). Un mijlocaș stângaci cu o lovitură rafinată a balonului. Întotdeauna a spus că regretă plecarea de la Real Madrid atât de repede”, au scris spaniolii de la Marca.

La scurt timp, ”Regele” a reacționat și le-a mulțumit ibericilor pentru că l-au inclus în compania selectă a grupării de pe Santiago Bernabeu.

„Sunt onorat, mândru să fac parte din istoria unui club atât de mare precum Real Madrid”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Gică Hagi ameninţă FCSB şi spune că vrea locul 2 în play-off

Gică Hagi a anunţat că se gândeşte să termine cu Farul pe locul al doilea, după ce a obţinut matematic calificarea în playoff. Victoriile cu FCSB şi FC Botoşani i-au dat aripi „Regelui”, care vrea să îşi ducă echipa în cupele europene.

În acest moment, FCSB, ocupanta locului 2, ar intra în playoff cu un avans de 6 puncte în faţa celor de la Farul. Hagi e convins că echipa sa poate să recupereze şi să obţină locul al doilea în Liga 1, cel care asigură calificarea în tururile preliminare ale Conference League.

Noi în vară, toţi, cu staff-ul cu echipa am început o muncă. Eram la început cu toţii şi în 7 luni părerea noastră e că am revenit la origini. Suntem pe primul loc atât ofensiv, cât şi defensiv, echipa arată bine, îşi respectă principiile. Deja jucatorii înţeleg lucrurile. Suntem mulţumiţi şi fericiţi.

Reclamă 4 / 0/3

Performanţele pe care le-am făcut în acest an printr-o muncă foarte bine făcută, muncită, făcută foarte bine de jucători care s-au dedicat meseriei. Sunt lucruri bune pe care le-am făcut, care ne dau încredere! (n.r. despre obiectivul din actualul sezon) Locul 2. Astăzi am avut şedinta cu ei, acum am terminat-o. E un obiectiv mare, dar nu imposibil.

Trebuie să ne punem obiective mari întotdeauna. trebuie să fii motivat, provocat şi ne dorim lucrul ăsta. E datoria mea, meseria mea să îi motiveze şi să le dau obiective. Noi ştim clar ce obiective avem şi atunci mergem pe ele„, a declarat Gică Hagi la telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și