Închide meniul

Gigi Becali i-a răspuns căpitanului Florin Tănase: „Nu mă interesează pe mine ce spune. Când nu joacă, îl schimb și pe el”

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2022, 12:20

Reclamă
Gigi Becali i-a răspuns căpitanului Florin Tănase: „Nu mă interesează pe mine ce spune. Când nu joacă, îl schimb și pe el

Gigi Becali "sparge banca" pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali e patronul FCSB / Hepta

Tănase e sigur că strategia lui Becali de a critica jucătorii după meciuri îi afectează pe fotbaliştii de la FCSB. Răspunsul lui Gigi a venit imediat: „te schimb şi pe tine, dacă nu joci bine”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am văzut, dar fiecare poate să spună orice. Nu mă interesează pe mine ce spune. Mă interesează doar echipa mea. Nu am nimic cu Tănase, e părerea lui. Când nu joacă, îl schimb și pe el.”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Florin Tănase l-a confruntat pe Gigi Becali

Florin Tănase a dezvăluit că jucătorii tineri sunt afectaţi de atacurile lui Gigi Becali. Căpitanul FCSB a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu patronul FCSB.

„Nu pot să mă implic eu, știți prea bine cum e nenea Gigi, nu ascultă el sfaturi. Îi afectează pe jucători când sunt criticați. Nu se simt prea bine după astfel de critici. Dacă aceasta este strategia dânsului, sperăm să dea și roade. Avem o relație normală. Dacă pe voi v-ar suna patronul, i-ați răspunde? Nu mă sună mereu”, a spus Florin Tănase la finalul meciului.

Misiune infernală pentru FCSB în lupta cu CFR Cluj pentru titlu

CFR Cluj e mare favorită să câştige al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Campioana a avut un parcurs aproape de perfecţiune în sezonul regular.

Reclamă

CFR Cluj a obţinut 76 de puncte din 90 posibile în cele 30 de etape ale sezonului regular. Va intra în playoff cu 38 de puncte. FCSB a terminat în genunchi sezonul regular şi a obţinut 3 puncte în ultimele 3 etape.

FCSB a acumulat 62 de puncte şi va porni în playoff cu 31 de puncte. Este cea mai mare diferenţă de puncte de când în Liga 1 s-a implementat acest sistem nou.

Gigi Becali l-a criticat pe Florin Tănase, după FCSB – Farul 0-2

După eşecul cu Farul, patronul roș-albaștrilor este de părere că cel mai bine plătit jucător din lotul roș-albaștrilor a fost printre cei mai slabi jucători de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

”Șerban driblează, Cordea cum prindea mingea se învârtea pe loc. Tănase la fel. Mai bine mă învârt pe loc și pierd mingea. Ăsta era meci de câștigat. Știam că Farul nu joacă închis. Ce pot să scap, scap și ce pot să curăț, curăț. Ce facem, ne batem joc de bani?

Nu mai îmi fac iluzii. Nu ai cu cine. Tănase era să intre cu mingea până în poartă. Unde te duci, mă? Am nevoie de bani. Trebuie să iau bani pe jucători! Tănase are 30.000 de euro pe lună și nu îl ascultă pe Gigi Becali”, a spus Becali.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și