Închide meniul

FCSB – Farul 0-2 | ”Are 30.000 de euro pe lună și nu mă ascultă!” Gigi Becali l-a distrus pe Florin Tănase: ”Se învârtea pe loc! Nu ai cu cine!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 februarie 2022, 23:53

Reclamă
FCSB – Farul 0-2 | ”Are 30.000 de euro pe lună și nu mă ascultă!” Gigi Becali l-a distrus pe Florin Tănase: ”Se învârtea pe loc! Nu ai cu cine!”

Florin Tănase, dărâmat după FC Voluntari - FCSB 2-2

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali l-a distrus pe Florin Tănase după FCSB – Farul Constanța 0-2

”Șerban driblează, Cordea cum prindea mingea se învârtea pe loc. Tănase la fel. Mai bine mă învârt pe loc și pierd mingea. Ăsta era meci de câștigat. Știam că Farul nu joacă închis. Ce pot să scap, scap și ce pot să curăț, curăț. Ce facem, ne batem joc de bani? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai îmi fac iluzii. Nu ai cu cine. Tănase era să intre cu mingea până în poartă. Unde te duci, mă? Am nevoie de bani. Trebuie să iau bani pe jucători! Tănase are 30.000 de euro pe lună și nu îl ascultă pe Gigi Becali”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB, la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj

FCSB – Farul Constanța, meci din etapa a 28-a a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria elevilor lui Gică Hagi, scor 2-0. În urma acestui rezultat, echipa roș-albastră rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj.

Jefte, golgheterul Ligii 1, l-a învins pe Andrei Vlad în prima repriză, iar Virgil Ghiță a stabilit scorul final pe Arena Națională. Roș-albaștrii nu i-au pus probleme echipei lui Gică Hagi și au tras un singur șut pe poartă în cele 90 de minute.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj, în timp ce Farul Constanța e tot mai aproape de calificarea în play-off.

Reclamă

Cum arată clasamentul după FCSB – Farul Constanța 0-2

  1. CFR Cluj – 70 puncte
  2. FCSB – 59 puncte
  3. Universitatea Craiova – 48 de puncte
  4. FC Voluntari – 47 de puncte
  5. FC Botoșani – 46 de puncte
  6. Farul Constanța – 45 de puncte
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și