Închide meniul

Real Madrid – PSG | Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid! Câți fani s-au adunat să-l vadă pe starul francez

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2022, 17:32

Reclamă
Real Madrid – PSG | Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid! Câți fani s-au adunat să-l vadă pe starul francez

Kylian Mbappe joacă la PSG din 2017

Profimediaimages

Delegația PSG-ului a aterizat la Madrid marți, în jurul orei locale 12:30, pe aeroportul Barajas Adolfo Suárez. Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 200 de fani au așteptat sosirea echipei pariziene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – PSG | Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid

Sursa citată anunță că Mbappe a coborât din autocar alături de marocanul Achraf Hakimi, iar imediat ce a apărut în fața mulțimii, suporterii i-au scandat neîncetat numele.

Sergio Ramos, Messi și Neymar au fost și ei aclamați de fanii care s-au adunat să-i întâmpine pe jucătorii lui PSG, dar atracția principală a fost Kylian Mbappe.

Jurnaliștii spanioli au remarcat că starul francez nu a dat semne că ar avea probleme medicale după ce s-a lovit la antrenamentul de luni de dimineaţă al celor de la PSG. Mbappe ar putea să fie titular în returul de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe ar putea juca pentru Real Madrid

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Reclamă

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

PSG, favorită la calificarea în sferturile UEFA Champions League

PSG este favorită pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League. Messi&Co au câștigat meciul tur cu Real Madrid, scor 1-0, în optimi. Mbappe a marcat golul victoriei pe Parc des Princes, în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a bifat 22 de apariții pentru PSG în actualul sezon, în toate competițiile. Starul argentinian a marcat 7 goluri și a oferit 9 pase decisive.

În campionat, PSG este lider detașat, cu un avans de 13 puncte față de locul secund. În ultima etapă, trupa pariziană a fost însă învinsă în mod incredibil de Nice, scor 0-1.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și