Închide meniul
VIDEO

Mbappe, accidentat grav la antrenament! Gueye a avut o intrare criminală, cu crampoanele pe glezna francezului. Ce se întâmplă cu starul lui PSG, înaintea meciului „de foc” cu Real Madrid

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 martie 2022, 9:23

Mbappe, accidentat grav la antrenament! Gueye a avut o intrare criminală, cu crampoanele pe glezna francezului. Ce se întâmplă cu starul lui PSG, înaintea meciului „de foc cu Real Madrid

Mbappe, accidentat grav la antrenament

Profimedia

PSG a primit o lovitură uriașă înaintea meciului retur cu Real Madrid, din optimile UEFA Champions League. Kylian Mbappe, omul decisiv din tur, a fost lovit puternic de Idrissa Gueye în timpul antrenamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe, călcat grav la antrenament! Gueye a avut o intrare criminală

Gueye a avut o intrare „criminală”, cu crampoanele pe glezna lui Mbappe. Ulterior, imaginile cu accidentarea atacantului lui PSG au apărut și în mediul online.

Starul francez s-a prăbușit pe gazon și a fost dus de urgență la spital.

Potrivit presei internaționale, Mbappe a scăpat fără fractură sau alt diagnostic înfricoșător, dar prezența sa la meciul cu Real Madrid, de pe Santiago Bernabeu, rămâne sub semnul întrebării.

Reclamă

Anunț despre viitorul lui Kylian Mbappe în Marca!

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe (23 ani) continuă. Chiar dacă șeicii încearcă să îl ademenească cu un salariu uriaș, Marca anunță că vedeta lui PSG nu s-a răzgândit și va semna cu Real Madrid.

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Kylian Mbappe a reușit o „dublă” în meciul PSG – St. Etienne 3-1 și a ajuns la 156 de goluri în tricoul echipei de pe Parc de Princes. L-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic în clasamentul golgheterilor all-time ai clubului, fiind depășit doar de Edinson Cavani (200 de goluri).

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și