Închide meniul

Dan Petrescu a făcut show la conferința de presă: „E cea mai mare prostie din istoria fotbalului!”. Antrenorul lui CFR Cluj s-a revoltat din nou faţă de regula înjumătăţirii punctelor

Cosmin Cioboată Publicat: 11 martie 2022, 18:42

Reclamă
Dan Petrescu a făcut show la conferința de presă: „E cea mai mare prostie din istoria fotbalului!. Antrenorul lui CFR Cluj s-a revoltat din nou faţă de regula înjumătăţirii punctelor

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat din Liga 1 pe primul loc, cu un avans de 14 puncte faţă de FCSB. Campioana României din ultimele 4 sezoane va lua startul în play-off cu 7 puncte faţă de marea rivală, după înjumătăţirea punctelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a făcut show la conferința de presă: „E cea mai mare prostie din istoria fotbalului!”

Dan Petrescu s-a revoltat din nou față de regula înjumătățirii punctelor, spunând că este „cea mai mare prostie din istoria fotbalului”.

„Presiunea e numai şi numai la CFR Cluj. Acest campionat este creat fals, în opinia mea. Nu ai cum să iei puncte şi să pretinzi că e un campionat corect. Dacă nu vom lua campionatul… Nu ar fi normal şi corect să ni se ia nu ştiu câte puncte.

Se poate întâmpla să avem o pasă neagră. Nu ar fi normal şi corect. Dar fotbalul e fotbal, se poate întâmpla orice. Eu sunt conştient, nu-mi fac iluzii. E posibil orice la meciul de mâine. Voluntari arată excelent. Statistica spune că va fi foarte greu.

Din cauza înjumătăţirii, care este în opinia mea cea mai mare prostie din istoria fotbalului, noi acum ne jucăm campionatul pe viaţă şi pe moarte. Jucătorii vor face diferenţa pe teren şi sper să fie cei de la CFR Cluj.

Reclamă

Voluntari împreună cu Argeş au făcut ceva unic, pentru prima dată în play-off. Nu cred că au presiune acum, decât să joace fotbal.”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

CFR Cluj va debuta în play-off-ul Ligii 1 pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari (sâmbătă, ora 20:30).

Dan Petrescu nu este de acord cu măsurile luate împotriva lui Chelsea, în urma războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Roman Abramovich a fost sancţionat de Guvernul Marii Britanii, care i-a „înghețat” toată averea, şi nu o mai poate vinde pe Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

Măsurile prevăd și faptul că Chelsea nu va mai avea voie să vândă bilete şi produse ale clubului şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri.

Decizia Guvernului britanic nu i se pare corectă lui Dan Petrescu, fostul fundaș al lui Chelsea din perioada 1996-2000. Actualul antrenor al lui CFR Cluj a avut un răspuns acid, spunând că nu înțelege legătura dintre război și fotbal.

„Eu sunt fan Chelsea şi orice restricţie împotriva lui Chelsea nu mi se pare corectă. Fotbalul e fotbal şi războiul e război. Ce vină au jucătorii? Ce vină au fanii?”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și