Închide meniul

Dan Petrescu a făcut show la conferința de presă: „E cea mai mare prostie din istoria fotbalului!”. Antrenorul lui CFR Cluj s-a revoltat din nou faţă de regula înjumătăţirii punctelor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 martie 2022, 18:42

Dan Petrescu a făcut show la conferința de presă: „E cea mai mare prostie din istoria fotbalului!. Antrenorul lui CFR Cluj s-a revoltat din nou faţă de regula înjumătăţirii punctelor

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat din Liga 1 pe primul loc, cu un avans de 14 puncte faţă de FCSB. Campioana României din ultimele 4 sezoane va lua startul în play-off cu 7 puncte faţă de marea rivală, după înjumătăţirea punctelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a făcut show la conferința de presă: „E cea mai mare prostie din istoria fotbalului!”

Dan Petrescu s-a revoltat din nou față de regula înjumătățirii punctelor, spunând că este „cea mai mare prostie din istoria fotbalului”.

„Presiunea e numai şi numai la CFR Cluj. Acest campionat este creat fals, în opinia mea. Nu ai cum să iei puncte şi să pretinzi că e un campionat corect. Dacă nu vom lua campionatul… Nu ar fi normal şi corect să ni se ia nu ştiu câte puncte.

Se poate întâmpla să avem o pasă neagră. Nu ar fi normal şi corect. Dar fotbalul e fotbal, se poate întâmpla orice. Eu sunt conştient, nu-mi fac iluzii. E posibil orice la meciul de mâine. Voluntari arată excelent. Statistica spune că va fi foarte greu.

Din cauza înjumătăţirii, care este în opinia mea cea mai mare prostie din istoria fotbalului, noi acum ne jucăm campionatul pe viaţă şi pe moarte. Jucătorii vor face diferenţa pe teren şi sper să fie cei de la CFR Cluj.

Reclamă

Voluntari împreună cu Argeş au făcut ceva unic, pentru prima dată în play-off. Nu cred că au presiune acum, decât să joace fotbal.”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

CFR Cluj va debuta în play-off-ul Ligii 1 pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari (sâmbătă, ora 20:30).

Dan Petrescu nu este de acord cu măsurile luate împotriva lui Chelsea, în urma războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Roman Abramovich a fost sancţionat de Guvernul Marii Britanii, care i-a „înghețat” toată averea, şi nu o mai poate vinde pe Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

Măsurile prevăd și faptul că Chelsea nu va mai avea voie să vândă bilete şi produse ale clubului şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri.

Decizia Guvernului britanic nu i se pare corectă lui Dan Petrescu, fostul fundaș al lui Chelsea din perioada 1996-2000. Actualul antrenor al lui CFR Cluj a avut un răspuns acid, spunând că nu înțelege legătura dintre război și fotbal.

„Eu sunt fan Chelsea şi orice restricţie împotriva lui Chelsea nu mi se pare corectă. Fotbalul e fotbal şi războiul e război. Ce vină au jucătorii? Ce vină au fanii?”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și