Închide meniul

Război în Ucraina | David Popovici e gata să primească la antrenamente refugiați ucraineni. „Trimiteți-mi un mesaj! Putem rezolva”

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2022, 8:15

Reclamă
Război în Ucraina | David Popovici e gata să primească la antrenamente refugiați ucraineni. „Trimiteți-mi un mesaj! Putem rezolva

David Popovici e poreclict "puștiul minune al natației românești"

AS.ro

David Popovici s-a oferit să le ofere transport, cazare și chiar și condiții de antrenament sportivilor care fug de bombardamentele din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se implică în salvarea sportivilor ucraineni

„Mesaj pentru toți sportivii ucraineni: Dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor în ceea ce privește transportul, cazarea și, de asemenea, antrenamentele în România… trimiteți-mi un mesaj. Putem rezolva ceva, pur și simplu contactați-mă”, a scris David Popovici pe Instagram, alături de un steag în culorile Ucrainei.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

David Popovici a avut un 2021 extrem de solicitant, cu trei vârfuri de formă: Campionatul European de juniori (3 medalii de aur, una de argint şi două recorduri mondiale), Jocurile Olimpice de la Tokio (locul 4 la 200 m liber) şi Campionatul European de la Kazan (bazin de 25 de metri), unde a cucerit medalia de aur la 200 m liber.

De asemenea, David Popovici a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Reuşita a fost recompensată şi cu o bursă de formare de 15.000 de euro. Popovici este primul român care a fost recompensat cu o astfel de distincţie.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Bogdan Tsymbal s-a ascuns într-un buncăr, alături de familie

În Ucraina, s-au înregistrat mai multe victime și în lumea sportului. Printre cei ucişi de bombardamentele ruşilor fiind şi tânărul biatlonist Yevgeny Malyshev (19 ani). Fostul său coechipier, Bogdan Tsymbal, s-a asuns într-un buncăr, alături de soţie şi de fiul său nou-născut.

La nici o lună după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing, Tsymbal (24 de ani) trece printr-un coşmar de nedescris. Sportivul născut în Sumî, un mic oraş din Ucraina situat la 30 de kilometri de graniţa cu Rusia, caută cu disperare soluţii pentru a scăpa cu viaţă. O imagine în care este surprins dormind alături de fiul său este răvăşitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Noapte bună, Europa. Vise frumoase și confortabile să aveţi!„, a fost mesajul care a însoţit poza postată chiar pe contul oficial de Twitter al Parlamentului din Ucraina.

David Popovici, model pentru copiii din România

Specialist în marketing sportiv, Sebastian Furtună, a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul jucător de polo îi sfătuiește pe sportivii români să se promoveze mai mult pentru a avea mai multă vizibilitate în rândul tinerilor. Furtună l-a dat exemplu pe David Popovici.

Eu l-am cunoscut acum doi ani, pe Popovici. Datorită faptului că el a avut performanțele astea, mie îmi veneau părinții la bazin și-mi ziceau că cei mici vor să ajungă precum David. Același lucru s-a întâmplat și în tenis, cu Simona Halep. Mulți copii s-au apucat de tenis datorită ei.

Dacă îți dezvolți puțin imaginea, atragi mai mulți oameni spre sportul pe care tu îl faci. Nu știu dacă m-aș duce la o echipă, cât sportivilor individual. Aș prefera să mă duc la un sport mai puțin mediatizat. Performanțele noastre nu sunt reprezentate de fotbal”, a spus Sebastian Furtună la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și