Închide meniul
VIDEO

Momente incredibile la Paris! Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani, la fiecare atingere de balon! Kylian Mbappe, aplaudat la scenă deschisă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 14:33

Reclamă
Momente incredibile la Paris! Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani, la fiecare atingere de balon! Kylian Mbappe, aplaudat la scenă deschisă

Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani

Getty Images

Fanii sunt supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid. După startul jocului, principalii vizaţi de huiduielile publicului au fost Messi şi, mai ales, Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani

Înaintea fluierului de start, când a a fost anunțat primul 11 al lui Mauricio Pochettino, doar Kylian Mbappe a fost aplaudat, Messi și Neymar fiind huiduiți.

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unei gafe la golul egalizator al madrilenilor, miercuri. Locul său a fost luat de Keylor Navas.

Reclamă

Pochettino nu se poate baza la acest meci, cu ultima clasată din Ligue 1, pe Marco Verratti, suspendat, Angel Di Maria, Juan Bernat, Ander Herrera, Sergio Ramos şi Layvin Kurzawa, toţi accidentaţi.

În aceste condiţii, echipa pariziană trimisă pe teren este următoarea: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Wijnaldum, Danilo Pereira, Paredes – Messi, Mbappé, Neymar.

Nasser Al-Khelaifi începe ”curățenia” la PSG!

Nasser Al-Khelaifi începe ”curățenia” la PSG. Șeicul și-a pierdut răbdarea și vrea să îl vândă pe Neymar după eliminarea din UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane, anunță Marca.

Cotat la 90 de milioane de euro, superstarul brazilian nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor după transferul de la FC Barcelona. Acesta a fost chinuit de accidentări, din cauza cărora a ratat mai multe partide cruciale, atât în UEFA Champions League, Ligue 1, cât și în competițiile interne.

Neymar a ajuns la PSG în vara lui 2017 pentru suma de 222 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Brazilianul a reușit 91 goluri în 135 de meciuri pentru parizieni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și