Închide meniul
VIDEO

Momente incredibile la Paris! Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani, la fiecare atingere de balon! Kylian Mbappe, aplaudat la scenă deschisă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 14:33

Momente incredibile la Paris! Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani, la fiecare atingere de balon! Kylian Mbappe, aplaudat la scenă deschisă

Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani

Getty Images

Fanii sunt supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid. După startul jocului, principalii vizaţi de huiduielile publicului au fost Messi şi, mai ales, Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani

Înaintea fluierului de start, când a a fost anunțat primul 11 al lui Mauricio Pochettino, doar Kylian Mbappe a fost aplaudat, Messi și Neymar fiind huiduiți.

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unei gafe la golul egalizator al madrilenilor, miercuri. Locul său a fost luat de Keylor Navas.

Reclamă

Pochettino nu se poate baza la acest meci, cu ultima clasată din Ligue 1, pe Marco Verratti, suspendat, Angel Di Maria, Juan Bernat, Ander Herrera, Sergio Ramos şi Layvin Kurzawa, toţi accidentaţi.

În aceste condiţii, echipa pariziană trimisă pe teren este următoarea: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Wijnaldum, Danilo Pereira, Paredes – Messi, Mbappé, Neymar.

Nasser Al-Khelaifi începe ”curățenia” la PSG!

Nasser Al-Khelaifi începe ”curățenia” la PSG. Șeicul și-a pierdut răbdarea și vrea să îl vândă pe Neymar după eliminarea din UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane, anunță Marca.

Cotat la 90 de milioane de euro, superstarul brazilian nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor după transferul de la FC Barcelona. Acesta a fost chinuit de accidentări, din cauza cărora a ratat mai multe partide cruciale, atât în UEFA Champions League, Ligue 1, cât și în competițiile interne.

Neymar a ajuns la PSG în vara lui 2017 pentru suma de 222 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Brazilianul a reușit 91 goluri în 135 de meciuri pentru parizieni.

Citește și:
Recomandări
  • Lionel Messi și Neymar au fost huduiți de propriii fani
  • Fanii sunt supăraţi după eliminarea din Champions League

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și