Închide meniul

„Am avut probleme în ultimele zile!” Explicaţiile date de Emma Răducanu, după ce a fost eliminată în turul al treilea de la Indian Wells 2022

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 16:45

Reclamă
„Am avut probleme în ultimele zile! Explicaţiile date de Emma Răducanu, după ce a fost eliminată în turul al treilea de la Indian Wells 2022

Emma Răducanu a fost eliminată în turul al treilea de la Indian Wells 2022

Getty Images

Emma Răducanu a fost învinsă cu scorul de 6-7 (3), 6-4, 7-5, de croata Petra Martici, locul 79 WTA, după un meci care a durat două ore şi 47 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a vorbit despre problemele medicale pe care le are

Cred că este doar din cauză că nu joc constant, am cinci, şase zile pentru a mă pregăti pentru meciuri şi juca la intensitate. A fost greu să nu pot servi normal, aşa că a trebuit să muncesc mult doar ca să-mi ţin serviciul. Trebuie doar să devin mai puternică.

Am avut (n.r. – probleme la spate) în ultimele zile, este doar din cauza antrenamentelor grele şi probabil şi ultimul meci a fost destul de intens şi nu s-a vindecat„, a spus Emma Răducanu pentru presa din Marea Britanie, conform news.ro.

Emma Răducanu a scăpat de momentele de groază! Pedeapsa primită de bărbatul care a hărţuit-o

Bărbatul care a hărţuit-o pe jucătoarea de tenis Emma Răducanu a primit un ordin de restricţie pe cinci ani, informează mirror.co.uk.

În ianuarie, Amrit Magar a fost găsit vinovat că a urmărit-o pe campioana US Open între 1 noiembrie şi 4 decembrie 2021, în cadrul unui proces care a avut loc la Tribunalul de Magistraţi din Bromley.

Reclamă

Anchetatorii au stabilit că Magar a mers la locuinţa Emmei Răducanu în trei ocazii diferite, s-a plimbat prin curtea ei, lăsând felicitări şi cadouri, inclusiv un bilet pe care scria că jucătoarea de 19 ani merită dragoste, împreună cu o hartă, în care arăta traseul de 23 de mile (37 de kilometri), pe care l-a parcurs de la casa lui.

De asemenea, el a împodobit un brad în grădina ei cu decoraţiuni de Crăciun şi a furat un pantof sport de pe verandă, crezând că îi aparţine adolescentei, dar care era al tatălui ei.

Magar a fost reţinut după ce Ian Răducanu, tatăl sportivei, a fost alertat de o cameră de supraveghere, cu ajutorul căreia a descoperit cine i-a luat pantoful de pe verandă.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri, judecătorul de district Sushil Kumar i-a înmânat lui Magar, originar din Harrow, nord-estul Londrei, un ordin de restricţie pe cinci ani şi l-a condamnat pe bărbatul de 35 de ani la un ordin comunitar de 18 luni.

Sentinţa include 200 de ore de muncă în folosul comunităţii şi o perioadă de opt săptămâni în care nu are voie să părsească locuinţa sa între orele 21.00 şi 6.00, fiind monitorizat cu un dispozitiv electronic.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:43 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 1-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” Vezi toate știrile
Citește și