Închide meniul

FCSB – Farul Constanţa | Ivan Mamut, marea surpriză a lui Toni Petrea pentru Gică Hagi. Andrei Vlad şi Keşeru nu au scăpat de furia lui Gigi Becali. Explicaţiile antrenorului de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 20:07 / Actualizat: 14 martie 2022, 22:35

FCSB – Farul Constanţa | Ivan Mamut, marea surpriză a lui Toni Petrea pentru Gică Hagi. Andrei Vlad şi Keşeru nu au scăpat de furia lui Gigi Becali. Explicaţiile antrenorului de la FCSB

Ivan Mamut, gol în Universitatea Craiova - FCSB

Ivan Mamut, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Toni Petrea a surprins pe toată lumea. L-a titularizat pe Ivan Mamut în prima etapă din playoff-ul Ligii 1. Mamut e omul care poate aduce revanşa în faţa echipei lui Hagi, care s-a impus pe Arena Naţională în faţa FCSB-ului cu scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut e titular pentru prima dată la FCSB din 8 august 2021. Atunci, era înlocuit la pauză într-un meci cu Gaz Metan. În total, are 5 meciuri la FCSB, adunând 164 de minute. „A venit după perioada de inactivitate, a intrat meciul trecut, cred că a făcut-o destul de bine și ne-am gândit să începem cu el”, a explicat Toni Petrea alegerea sa.

FCSB – Farul Constanţa | Andrei Vlad şi Claudiu Keşeru, OUT din lot. Coman a devenit rezervă de lux

Andrei Vlad şi Claudiu Keşeru, cei doi jucători desfiinţaţi de Gigi Becali, nu au prins lotul nici la partida cu Farul. Nici Florinel Coman, celălalt jucător criticat în ultima vreme de Gigi Becali, nu trece prin cea mai bună perioadă. „Mbappe de România” a devenit rezervă de lux la FCSB.

”Dacă eu nu mă duc la echipă, ce să faci? A zis MM că rezolvă el, am văzut. Când am spus să bată Tavi, bate Tavi. Îți dai seama cine e Coman? E cel mai mare fotbalist. Bate el, ia mingea, dă pasă la portar. Ce să faci? Nici nu vreau să mă duc să fac, să țip, să urlu. Îmi ajunge cât am țipatCrezi că o să mai joace Coman?

Antrenează-te dacă vrei să joci. Eu nu mai am baza deloc în Coman, nu mai cred în el că poate să fie fotbalist. El fotbal știe, că nu îl uiți, numai că mintea pe care o ai despre fotbal trebuie să facă o colaborare cu timpul. Dacă mintea ta vrea ceva, iar trupul tău nu poate, intervine neîncrederea”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și