Închide meniul

Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Claudiu Keşeru. „Păi el cu mine face din astea? El e patronul meu? Sau eu sunt patronul lui?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2022, 16:57

Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Claudiu Keşeru. „Păi el cu mine face din astea? El e patronul meu? Sau eu sunt patronul lui?

Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Claudiu Keşeru

Colaj Hepta

„Normal că pentru mine Keșeru este un caz închis. La revedere! A doua oară nu o să mai apuce să îmi trimită mie mesaje pe la declarații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, detalii despre convorbirea cu Claudiu Keşeru

Am pus mâna pe telefon și l-am sunat. Dar să vă spună în vară ce i-am zis eu la telefon, nu acum. Nu a zis că în vară o să spună el mai multe? Păi el cu mine face din astea? El e patronul meu? Sau eu sunt patronul lui? Eu i-am zis clar în iarnă că vreau să plece, dar nu a vrut el.

Budescu de ce a înțeles că nu se mai poate la noi? Dar Keșeru m-a luat că nea Gigi stai să vezi, stai că nu mai știu eu ce și uite că el tot nimic. Așteptați-l până în vară ca să vă spună ce i-am zis eu la telefon. Și i-am zis multe”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Citește și:

Ultrașii de la FCSB au intervenit în scandalul dintre Gigi Becali și Claudiu Keșeru

Fanii din Peluza Nord au luat atitudine după ce Claudiu Keșeru a fost scos din lot de Gigi Becali. Ultrașii i-au transmis un mesaj dur patronului de la FCSB și fac scut în jurul atacantului de 33 de ani.

„Greşeşti „stăpâne”, tu nu faci parte din familia noastră, noi nu suntem familia ta! Cei din imaginile de mai jos sunt familia noastră, ei şi alte mii de jucători, sau antrenori / conducători care au făcut istorie! Pentru ei continuăm să venim la stadion, pentru ei suntem alături de echipă şi vom fi până murim!

Reclamă

Tu? Ai ajuns cu japca în familia noastră şi, din păcate, trebuie să te tolerăm, dar nu îţi face idei greşite, te urâm din tot sufletul pentru răul pe care îl faci clubului nostru! Nu suntem copii ascultători şi nu te vrem în familia noastră!„, este mesajul postat pe contul de Facebook al celor de la Peluza Nord.

Mihai Stoica, mesaj pentru Claudiu Keșeru: „Nu poți să inventezi tu un conflict”

„Eu pot să spun doar că noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă la Keșeru. S-a antrenat bine, profesionist 100%, n-am avut absolut niciun fel de problemă. Problema provocată de Keșeru a fost când a ieșit după meciul cu CFR, sau nu mai știu exact cu cine, și a spus că la sfârșitul contractului va vorbi el mai multe. A fost o mare greșeală. A avut după o discuție telefonică cu patronul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Eu știu de la Gigi ce s-a discutat. Greșeala a fost a lui. Să provoci de ce scandalul ăla? Să vorbești ce? Gigi i-a dat cel mai mare salariu din echipă, după Tănase. Ce poți să spui tu după ce se termină contractul? Că ce? Discuția aia nu era normală. Nu poți să ai conflict, să inventezi tu un conflict. Intră, joacă, ajută-ne. După, totuși, a jucat, dar chestiile astea nu fac bine nimănui.

Ăsta nu e profesionalism. Un jucător nu are voie să se simptă neîndreptățit dacă primește salariul. Nu poate să spună că el trebuie să joace, să intre. Nu există așa ceva în fotbalul civilizat. Ce ar trebui să spună Valentin Gheorghe, care e rezervă de meci? Intră cu Piteștiul, dă golul victoriei. Intră cu CFR, la 1-2, dă gol și pasă de gol. Intră la 0-2, la pauză, pe o poziție care nu e a lui, și dă două goluri cu Chindia. El ce să spună? Ar fi o harababură totală, un haos fantastic.

Claudiu Keșeru știa unde a venit? Da? Bun. De ce Ioniță, introdus la pauză și schimbat în minutul 82 n-a venit să spună că e umilit, că nu e posibil așa ceva? De ce Nistor nu spune că are 33 ani, a fost introdus la pauză și a fost schimbat în inutul 70? Chestiile astea nu se discută. Claudiu a greșit atunci. Nu trebuia să spună asta. El trebuia să-și vadă de treabă. Intra și juca. Au ieșit și alții din lot, nu doar el. Îți vine rândul să ieși din lot, ce e așa mare problemă? Cele mai bune cifre le are Ianis Stoica, care are 19 ani”, a declarat Mihai Stoica.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și