Închide meniul

FCSB – Farul Constanţa | Ivan Mamut, marea surpriză a lui Toni Petrea pentru Gică Hagi. Andrei Vlad şi Keşeru nu au scăpat de furia lui Gigi Becali. Explicaţiile antrenorului de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 20:07 / Actualizat: 14 martie 2022, 22:35

FCSB – Farul Constanţa | Ivan Mamut, marea surpriză a lui Toni Petrea pentru Gică Hagi. Andrei Vlad şi Keşeru nu au scăpat de furia lui Gigi Becali. Explicaţiile antrenorului de la FCSB

Ivan Mamut, gol în Universitatea Craiova - FCSB

Ivan Mamut, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FCSB – Farul Constanţa e live text pe AS.ro
  • Ivan Mamut, surpriza lui Toni Petrea

Toni Petrea a surprins pe toată lumea. L-a titularizat pe Ivan Mamut în prima etapă din playoff-ul Ligii 1. Mamut e omul care poate aduce revanşa în faţa echipei lui Hagi, care s-a impus pe Arena Naţională în faţa FCSB-ului cu scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut e titular pentru prima dată la FCSB din 8 august 2021. Atunci, era înlocuit la pauză într-un meci cu Gaz Metan. În total, are 5 meciuri la FCSB, adunând 164 de minute. „A venit după perioada de inactivitate, a intrat meciul trecut, cred că a făcut-o destul de bine și ne-am gândit să începem cu el”, a explicat Toni Petrea alegerea sa.

FCSB – Farul Constanţa | Andrei Vlad şi Claudiu Keşeru, OUT din lot. Coman a devenit rezervă de lux

Andrei Vlad şi Claudiu Keşeru, cei doi jucători desfiinţaţi de Gigi Becali, nu au prins lotul nici la partida cu Farul. Nici Florinel Coman, celălalt jucător criticat în ultima vreme de Gigi Becali, nu trece prin cea mai bună perioadă. „Mbappe de România” a devenit rezervă de lux la FCSB.

Reclamă

”Dacă eu nu mă duc la echipă, ce să faci? A zis MM că rezolvă el, am văzut. Când am spus să bată Tavi, bate Tavi. Îți dai seama cine e Coman? E cel mai mare fotbalist. Bate el, ia mingea, dă pasă la portar. Ce să faci? Nici nu vreau să mă duc să fac, să țip, să urlu. Îmi ajunge cât am țipatCrezi că o să mai joace Coman?

Antrenează-te dacă vrei să joci. Eu nu mai am baza deloc în Coman, nu mai cred în el că poate să fie fotbalist. El fotbal știe, că nu îl uiți, numai că mintea pe care o ai despre fotbal trebuie să facă o colaborare cu timpul. Dacă mintea ta vrea ceva, iar trupul tău nu poate, intervine neîncrederea”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Reclamă
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”